Στηρίζει Βουνάτσου για πανδημία και κρεμάλες ο Πολάκης

«Εμείς με Βουνάτσου, εσείς με Μπάντεν Μπάντεν»

Παύλος Πολάκης

Τη στήριξή του στη Μυρσίνη Βουνάτσου, το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που ενέπλεξε τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τα θύματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης.

«Εμείς με τη Μυρσίνη! Εσείς με τους "Μπάντεν - Μπάντεν". Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας Πέτσα, που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσίνη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημίας που έφερε ο Μωυσής και η παρέα του! Ξεγυμνωθήκατε πια!», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε πρόσφατη ανάρτηση του αντιδημάρχου Αθηναίων, Νικολάου Μακρόπουλου, πως του λείπει το σπίτι του στη γερμανική πόλη Μπάντεν Μπάντεν.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !! Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν» Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα,που θα (ξανα)πιάσετε...

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά κρεμάλες για τους νεκρούς της πανδημίας

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Βουνάτσου είχε γράψει: «Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ**ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες, πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;».

μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω δεξιοί κι αριστεροί αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε παραιτήσεις και κρεμάλες πεστε μου για τους 2.220+ τι πρέπει να γυρέψουμε ;;

Δημοσιεύτηκε από Mirsini Vounatsou στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top