Καβγάς Γεωργιάδη με Ακρίτα για τα διαμερίσματα στο Λονδίνο   

Τι έγραψαν στα social media για το «αποκούμπι»  

Αναβίωσε η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με την Έλενα Ακρίτα μετά την αποκάλυψη της ότι έχει αγοράσει δυο διαμερίσματα στο Λονδίνο. 

Η απάντηση της Ακρίτα στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την... κατίνα!

Με την παραίτηση της από την εφημερίδα που εργαζόταν η Έλενα Ακρίτα έγραψε στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ότι  είχε αγοράσει δυο διαμερίσματα στο Λονδίνο για να εξασφαλίσει την οικογένεια της το 2011. Στο facebook και στο twitter οι χρήστες οργίασαν και ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε:

«Το πρόβλημα με τα “δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι” δεν είναι ο πλούτος. Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει, αλλά ότι όταν πούλαγε αντιμνημόνιο, “υπερήφανα” όχι, “το νόμισμα δεν είναι φετίχ” κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!».  

Click away: Το τρολάρισμα με κοντό παντελόνι σε Άδωνι και η απάντηση

 

ΑΚΡΙΤΑ: ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ 

«Τα κέρδισα από τα σήριαλ και είναι δικαίωμα μου»  είχε γράψει η Ελενα Ακρίτα, έχοντας προφανώς προβλέψει ότι θα δεχθεί κριτική.

«Αν νομίζουν μερικοι ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται. Λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι.  Τα σέβη μου» έγραψε η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top