Click away: Το τρολάρισμα με κοντό παντελόνι σε Άδωνι και η απάντηση

«Ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε»

Δείτε τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega την Κυριακή

Με εύθυμη διάθεση αντιμετώπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το τρολάρισμα χρηστών του διαδικτύου σχετικά με το click away και τα προβλήματα, που αυτό δημιουργεί, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής ρούχων και παπουτσιών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναδημοσίευση μία χιουμοριστική φωτογραφία, προϊόν μοντάζ, στην οποία ο ίδιος φαίνεται να φορά ένα κοντό παντελόνι, που δεν είναι το μέγεθός του, και να λέει: «Αγόρασα παντελόνι με click away».

Click away: Η φωτογραφία που εξόργισε τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει...ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά....ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε...επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο», έγραψε στο twitter o κ. Γεωργιάδης.

 

Πώς λειτουργεί το click away

Στο click away πελάτης κάνει την παραγγελία του μέσω του e-shop ή μέσω τηλεφώνου και η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά ή μέσω του συστήματος POS εκτός του καταστήματος.

Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης, όταν θα πηγαίνει στο κατάστημα για την παραλαβή, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή μήνυμα από την επιχείρηση, που να αποδεικνύει την παραγγελία και την ακριβή ώρα κατά την οποία θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του.

Click away: Με προβλήματα έγινε η πρεμιέρα

Έξω από τα καταστήματα η ουρά δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 9 άτομα, με την απόσταση μεταξύ τους να είναι μίνιμουν τα 2 μέτρα. Προφανώς, απαγορεύεται να γίνεται επί τόπου δοκιμές προϊόντων, όπως ρούχων ή παπουτσιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top