Άρση lockdown: Ποια ημερομηνία θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία

Μόνο τα εποχιακά είδη και τα μικρά καταστήματα θα ανοίξουν 

Όλα δείχνουν παράταση του lockdown και μετά τις 7 Δεκεμβρίου, μέχρι δηλαδή τις 14 Δεκεμβρίου. Εάν όμως συνεχιστεί η πορεία των τελευταίων ημερών, θα ανάψει πράσινο φως για άνοιγμα σχολείων και μικρών καταστημάτων. 

Μητσοτάκης: Έχουμε ακόμη δύσκολες μέρες μπροστά

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα,  θα διανύσουμε τις πρώτες δύο εβδομάδες του Δεκεμβρίου με τα υφιστάμενα μέτρα. 

Σύμφωνα ωστόσο με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η 14η  Δεκεμβρίου  φαίνεται να είναι η ημερομηνία που θα ξεκλειδώσουν σχολεία (δημοτικά και γυμνάσια), ενώ την ίδια ημερομηνία, θα  μπορέσουμε να  κάνουμε τις αγορές μας σε χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, καθώς, ρολά φαίνεται πως θα ανεβάσουν τα εποχικά καταστήματα. 

Δεν αποκλείεται διατήρηση του lockdown ακόμη και μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Επιστροφή στην κανονικότητα  όμως, σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν  στις 14 Δεκεμβρίου και τα μικρά καταστήματα.  Κάθε συζήτηση για τα μεγάλα εμπορικά είναι προς το παρόν παγωμένη. Η κυβέρνηση θα δει αυτό το ζήτημα μετά τις 20 Δεκεμβρίου διότι δεν θέλει να δούμε στην Ελλάδα σκηνές όπως αυτές στο Παρίσι, ενώ η εστίαση,  όπως έχει ήδη θα μεταδώσει το Star, δε θα ανοίξει.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top