Κυκλώνας Ιανός: Σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο ο Χαρδαλιάς

Θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς

Την Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο, που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του κυκλώνα «Ιανού», επισκέπτεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ιανός: Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

O κ. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των περιοχών αυτών, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας (Πυροσβεστικό σώμα, ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΑΒ, ΔΕΔΔΗΕ κλπ), για τον καλύτερο συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών τους προς ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.

Χαρδαλιάς: Δύο νεκροί, δύο αγνοούμενοι – Εξασθενεί το φαινόμενο σε Αττική

Συγκεκριμένα:

-    Σάββατο, 19/09 (20.30), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των Δημάρχων, Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά.

Κυκλώνας Ιανός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μακρακώμη

-    Κυριακή, 20/09 (08.45) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης με συμμετοχή του Δημάρχου, Διονύση Στανίτσα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη (10.30) στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιου Στασινόπουλου και του Δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top