Κορωνοϊός: Νέα μέτρα ανακοινώνονται σήμερα

Επικίνδυνα αυξητικές τάσεις παρουσιάζουν τα κρούσματα λέει ο Β. Κικίλιας

Νέα μέτρα, τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μετά από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης υπό τον πρωθυπουργό για την πανδημία του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός-Νέα μέτρα: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που σταματάει τις λιτανείες

Ο κ. Κικίλιας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας κι έκανε έκκληση στους νέους να υπακούουν στα μέτρα.

Κορωνοϊός: Η έκρηξη κρουσμάτων φέρνει νέα αυστηρότερα μέτρα

«Δυστυχώς, η μετάδοση του ιού, παρουσιάζει επικίνδυνα αυξητικές τάσεις. Κάνω για μια ακόμα φορά, έκκληση, στη νεολαία και στους πολίτες που δεν τηρούν τα βασικά μέτρα ατομικής προστασίας, μάσκες, κανόνες υγιεινής, αποστάσεις ασφαλείας, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, στους υπόλοιπους συμπολίτες μας και στη χώρα. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις μέτρων από την Προεδρεία της Κυβέρνησης», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Καλπάζει ο κορωνοϊός: Αντίστροφη μέτρηση για νέα έκτακτα μέτρα

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ρεκόρ νέων κρουσμάτων που έφτασαν τα 203, ενώ αυξήθηκαν και οι διασωληνωμένοι ασθενείς στη ΜΕΘ.

Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και Χαλκιδική, όπου καταγράφονται 50 κρούσματα σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top