Στο τραπέζι και επιπλέον μέτρα – Αυστηρό μήνυμα από Μητσοτάκη

Η κυβέρνηση θέλει να «αφυπνίσει» τους πολίτες για τον κορωνοϊό

Τον πόλεμο στη χαλάρωση των κανόνων και των μέτρων προφύλαξης για τη διασπορά του κορωνοϊού κηρύττει η κυβέρνηση.

Η κατακόρυφη αύξηση των νέων κρουσμάτων (και) κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου- δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό, με το κυβερνητικό επιτελείο να υπογραμμίζει ότι χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή για να αποφευχθούν νέα μέτρα. 

Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τη Δευτέρα στις 9.30 το πρωί τηλεδιάσκεψη με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη και Νίκο Χαρδαλιά, λίγες μόλις μετά τη δημοσιοποίηση σε ΦΕΚ των νέων μέτρων απέναντι στην πανδημία.

Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα – Εξετάζεται ωράριο στα μπαρ

Στο τραπέζι της τηλεδιάσκεψης θα πέσουν και νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας ή/και αυστηροποίηση των ήδη ληφθέντων, όπως η χρήση μάσκας και τα πλαφόν στον αριθμό των ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και καταστήματα εστίασης.

Χαρδαλιάς: Μέχρι 100 άτομα σε γάμους, κηδείες, βαπτίσεις - Όλα τα νέα μέτρα

Επιστροφή Τσιόδρα αν χρειαστεί στην ενημέρωση! Τι σκέφτεται το Μαξίμου

Οι συσκέψεις, μάλιστα, αναμένεται να γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα υπό τον πρωθυπουργό, ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση και να λαμβάνονται άμεσα οι αποφάσεις που κρίνονται απαραίτητες για τον έλεγχο της πανδημίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται (σήμερα ή τις επόμενες ημέρες) να στείλει αυστηρό μήνυμα για την τήρηση των μέτρων και την αυστηροποίηση των ελέγχων, καθώς η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι η χαλάρωση που έχει επέλθει είναι επικίνδυνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top