Χρυσοχοΐδης: Σε εφαρμογή το σχέδιο κατά της εγκληματικότητας στη Μύκονο   

120 νέοι αστυνομικοί στο νησί- Συγκροτείται αστυνομική υποδιεύθυνση  

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε τη Μύκονο, με αφορμή τη συγκρότηση της νέας αστυνομικής Υπηρεσίας (αστυνομική υποδιεύθυνση) του νησιού που θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς.

Χρυσοχοΐδης: «Όποιος χρησιμοποιεί μολότοφ θα συλλαμβάνεται»

Ο Yπουργός πραγματοποίησε αυτοψία στο κτήριο που θα στεγάσει τη νέα υπηρεσία, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί.

Όπως ανέφερε, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων με συστηματικούς ελέγχους τόσο των οδηγών όσο και των εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων.

Στη Μύκονο για να βάλει φρένο στα πάρτι... κορωνοϊού ο Χρυσοχοΐδης

Σε ό,τι αφορά στην εγκληματικότητα θα υπάρξουν ενισχυμένα μέτρα και περιπολίες για τον ριζικό περιορισμό των κλοπών , ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει για την εξάρθρωση δικτύων διακίνησης ναρκωτικών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ  

Σε ότι αφορά στο θέμα του κορωνοϊού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Μύκονος παραμένει μεν ασφαλής από πλευράς covid 19, αλλά οι κίνδυνοι ελλοχεύουν, σε καθημερινή βάση. Ανακοίνωσε συστηματικούς ελέγχους της αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε είναι να διατηρηθεί το νησί σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες».

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί εκ νέου τη Μύκονο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για να εποπτεύσει την εφαρμογή των αποφάσεων που ελήφθησαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top