Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, με τον ομόλογό του της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, μετά τις νέες προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας, που αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο το Καστελόριζο.
Σκληρή γλώσσα κατά Τουρκίας από τον Μάας στη συνάντηση με Δένδια
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας έγινε ανταλλαγή απόψεων και ανασκόπηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται μετά και την νέα έκφανση της τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπ.Εξ. Ελλάδας @NikosDendias είχε το απόγευμα o Υπ.Εξ. @Christodulides, στο πλαίσιο της οποίας έγινε ανταλλαγή απόψεων και ανασκόπηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται μετά και την νέα έκφανση της Τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. pic.twitter.com/rzCyJJbFaZ
— Cyprus MFA (@CyprusMFA) July 21, 2020
Navtex - Καστελόριζο: «Ο Ερντογάν κάνει μία κίνηση αντιπερισπασμού»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.