Υπόθεση Καλογρίτσα: Ποιος είναι ο μυστηριώδης ”white porcha"; 

Τα email  και τι σημαίνει στην αραβική argo η έκφραση

Η μήνυση του Χρήστου Καλογρίτσα στη Λιβανέζικη εταιρία προκάλεσε ενα μεγαλο ερώτημα, το οποίο προς το παρόν μένει αναπάντητο: Ποιος είναι ο white porcha που εμφανίζεται στα e-mail της μυστικής συναλλαγής; 

DEALS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

ΝΔ: Ποια είναι η  "White Porcha" από την οποία ξεκινούσαν όλα;

Ένα από τα πολλά emails μεταξύ των Λιβανέζων επιχειρηματιών και της πλευράς Καλογρίτσα φούντωσε το μυστήριο. Ο Φουάντ Χούρι από την εταιρία CCC, μιλώντας στον μεσάζοντα οικονομολόγο Κυριάκο Τόμπρα, του λέει ότι «ο Λευκός Οίκος και ο white porcha  έχουν συμφωνήσει για το πού θα κατατεθούν τα χρήματα της συναλλαγής». 

Αποκάλυψη Star: Η σκοτεινή διαδρομή του χρήματος προς τον Καλογρίτσα 

Ο «Λευκός Οίκος», σύμφωνα με τον Χρήστο Καλογρίτσα είναι το τότε Μέγαρο Μαξίμου. Από χθες όλοι ψάχνουν είναι ποιος είναι ο "white porcha"! Στα αραβικά, αυτές οι δυο λέξεις περιγράφουν ένα "αμόλυντο ον",  μια παρουσία που καθορίζει τις εξελίξεις χωρίς όμως να φαίνεται. Ο όρος χρησιμοποιείται μεταφορικά κυρίως για ηγέτες! 

Μάλιστα η έκφραση αυτή έχει "πέραση" και στην Αμερική. Στην... argo οι Αμερικάνοι την χρησιμοποιούν όταν μιλούν για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. 

Οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα που προκαλούν σάλο

ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑ Ν. ΠΑΠΠΑ: ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! 

Η πολιτική θύελλα που έχει προκαλέσει πάντως η υπόθεση δεν λέει να κοπάσει. «Εγώ θα είχα πάει χθες στον εισαγγελέα» απάντησε στη σχετική ερώτηση στον Σκάι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, για το τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση του Νίκου Παππά.

ΣΥΡΙΖΑ:  "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ" 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντάει στην ουσία της υπόθεσης. Περνάει όμως στην αντεπίθεση, επισημαίνοντας: «Ο Μητσοτάκης μιλούσε ειρωνικά για τα «βοσκοτόπια» του κ. Καλογρίτσα και τον παρουσίαζε ως αναξιόπιστο, τώρα τον εμφανίζει ως τον πλέον αξιόπιστο και καλεί τους πολίτες να βοσκήσουν στα λιβάδια της αλήθειας του».

Τσίπρας: Να είμαστε προσεκτικοί αλλά και να υψώσουμε ανάχωμα στις επιθέσεις

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top