Οι αλλαγές στην κυβέρνηση που εξετάζει ο πρωθυπουργός

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον πρώτο ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Μποτσαράκου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα,  για τις κινήσεις που αναμένεται να κάνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα προσδιορίστηκε για πρώτη φορά ο χρόνος του ανασχηματισμού.

Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είπε  στο ραδιοφωνο του Σκάι ότι μπορεί να γίνει από την 1η Ιουλίου και μετά, ανα πάσα στιγμή που θα επιλέξει ο Πρωθυπουργός.


Αποστάσεις Μαξίμου από τον «Μεγάλο Περίπατο» λόγω του χάους 

Δυο είναι τα ορόσημα.  Από τώρα ως την  7η  Ιουλίου που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογή της κυβέρνησης  και θεωρείται το πιθανότερο ή πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ,  που είναι στις 6 Σεπτέμβριου.

Θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις οι οποίες όμως  φαίνεται πως θα αγγίξουν τουλάχιστον πέντε υπουργούς με απομακρύνσεις, καραμπόλες και εισόδους νέων προσώπων.

Θεοχάρης: Ανοίγει 1η Ιουλίου ο τουρισμός σε όλα τα αεροδρόμια και λιμάνια

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται: αλλαγές στα υπουργεία Εργασίας και Τουρισμού, σπάσιμο παραγωγικού υπουργείου στα δυο αλλά και πιθανές συγχωνεύσεις αρμοδιοτήτων σε δυο άλλα υπουργεία. Όλα αυτά αναμένεται να επιφέρουν και πιθανή αλλαγή στην εκπροσώπηση της κυβέρνησης καθώς ο ανασχηματισμός θα περιλαμβάνει και αναβαθμίσεις στελεχών.

Τέλος,  αναμένεται  να αντικατασταθούν αρκετοί υφυπουργοί που θεωρείται ότι  δεν απέδωσαν αρκετά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top