Παναγιωτόπουλος – Πάιατ: Μήνυμα στον Ερντογάν από τη βάση της Σούδας  

Απάντηση του Πέτσα στον Ακάρ από το Φόρουμ των Δελφών 

Κοινό μήνυμα στην Τουρκία έστειλαν από τη Σούδα ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας  Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ.  

Ο Υπουργός Άμυνας στο Star: Είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή!  

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, ο Ν. Παναγιωτόπουλος, ο Τζ. Πάιατ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων/νος Φλώρος έφθασαν στη νατοϊκή βάση των Χανίων, μια κομβική περιοχή για την ασφάλεια στην Μεσόγειο, με τον Υπουργό Άμυνας να διαμηνύει:  «Η στρατηγική μας συνεργασία με τις ΗΠΑ στον αμυντικό τομέα ενισχύει την ασφάλεια μας και την ικανότητα μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά προκλήσεις και απειλές».  

Δεν άρεσε στους Τούρκους η δήλωση Παναγιωτόπουλου στο Star!   

 «H Βάση της Σούδας απεικονίζει γιατί δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη σχέση μας με την Ελλάδα, για να φέρουμε ειρήνη και σταθερότητα σ' αυτήν την περίπλοκη και συχνά δύσκολη περιοχή» τόνισε από την πλευρά του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.    

ΠΕΤΣΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Star, Kατερίνα Παναγοπούλου, στο Φόρουμ των Δελφών,  έδωσε σκληρή απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις Ακάρ  ότι οι Έλληνες "δεν μπορούν να πολεμήσουν την Τουρκία". 

«Έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας, τους συμμάχους μας στο πλευρό μας και τη δύναμη να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» επισήμανε.  

ΝΕΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Oι  Αμερικανοί έστειλαν και νέο μήνυμα στον Ερντογάν, επιχειρώντας να βάλουν.. "πάγο" στα σχέδιά του για μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί. 

Νέα ηχηρή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Αγιά Σοφιά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top