Άρση Μέτρων: Στα νησιά από 25 Μαΐου–Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι παραλίες

Η εισήγηση των επιστημόνων της επιτροπής εμπειρογνωμόνων

Ανοίγουν το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες, ενώ στις 25 Μαΐου αναμένεται να αρθούν οι περιορισμοί για τις μετακινήσεις προς τα νησιά. 

Αποφασίζεται σήμερα ή αύριο το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων να τους δώσει έως σήμερα το μεσημέρι ένα πλήρες σχέδιο για το πώς θα μπορέσουν να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες ενόψει του καύσωνα που έρχεται το Σαββατοκύριακο και οι πολίτες αναμένεται να μεταβούν στις παραλίες.

Έτσι θα είναι οι οργανωμένες παραλίες φέτος - Άλλαξε η παραλία της Γλυφάδας

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εισηγήσεις των επιστημόνων θα ενημερωθούν οι δήμαρχοι των περιοχών, όπου υπάρχουν οργανωμένες παραλίες, ώστε να ενημερωθούν για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουν οι διαχειριστές των πλαζ. 

Αποφασισμένοι να κερδίσουν τον τουρισμό - Έτσι θα λειτουργούν τα ξενοδoχεία

Στην επίσπευση του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών οδήγησαν οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου, όπου αρκετός κόσμος πήγε στις ελεύθερες παραλίες, χωρίς να κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις. 

Όσον αφορά στις ελεύθερες μετακινήσεις, στις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη και από 25 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση στα νησιά του Αργοσαρωνικού, του Αιγαίου και του Ιονίου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top