Χαρδαλιάς: Οι συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά θέτουν σε κίνδυνο ζωές 

«Η ατομική ευθύνη είναι το μεγάλο μας όπλο» διαμήνυσε

«Οι συγκεντρώσεις ανθρώπων όπως αυτές για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας» διαμήνυσε  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Χαρδαλιάς: Τηρούμε τα νέα μέτρα για να περάσουμε στα επόμενα 

«Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία των εργαζομένων, αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους, ότι φέτος είναι αλλιώς και θα συμβάλλουν στην προστασία της ανθρώπινης ζωής» ανέφερε για το ίδιο ζήτημα.
Όπως επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς «η ατομική ευθύνη είναι το μεγάλο μας όπλο» ενώ  υπενθύμισε ότι μέχρι τη Δευτέρα ισχύουν στο ακέραιο τα περιοριστικά μέτρα κίνησης και προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 10 νέα κρούσματα, 2.576 συνολικά- 139 οι νεκροί

Τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε στην πρώτη φάση με τη συμβολή όλων, μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε με πολύ προσεκτικά βήματα στο επόμενο στάδιο της προσπάθειας μας, που προβλέπει άρση περιορισμών ανά διαστήματα και απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική υπευθυνότητα, υπογράμμισε  ακόμα  κατά τη σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Κεραμέως: Πότε θα λειτουργήσουν τα σχολεία - 15/6 οι Πανελλαδικές

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top