Γεωργιάδης: Ο Απρίλιος είναι ο κρίσιμος μήνας για την πανδημία

Εκτίμησε πως ενδεχομένως τον Μάιο να γίνει σταδιακή άρση των μέτρων

Άδωνις Γεωργιάδης

«Θα ήταν ανεπίτρεπτο να επιτρέψουμε να υπάρξει μαζική έξοδος το Πάσχα και οι εκδρομείς να διασπείρουν τον ιό στην επαρχία», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό.

Ο υπουργός Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως δε θα ήταν λογικό θα αφήσουμε να πάνε χαμένες όλες οι θυσίες, που κάνουμε, για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ορόσημο η 10η Μαΐου για την άρση των περιορισμών από κορωνοϊό

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα 16 νέα μέτρα της επόμενης φάσης

«Ο Απρίλιος θα είναι ο κρίσιμος μήνας για την πορεία της πανδημίας», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίο εκτίμησε ότι, εάν πάνε όλα καλά, τον Μάιο θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει σταδιακή άρση των μέτρων.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι πολύ σημαντικό ότι οι Έλληνες βγάζουν το καλό τους πρόσωπο σε μια τόση δύσκολη συγκυρία.

«Το Σάββατο είχα πάει σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές για να δω την κατάσταση και παρότι είχε πολύ κόσμο, οι πολίτες κρατούσαν τις αποστάσεις και έκαναν τα ψώνια τους με απόλυτη τάξη», είπε.

Όσον αφορά την αναστολή εργασίας, ο κ. Γεωργιάδης, εξήγησε: «Η αναστολή σημαίνει ότι δεν χάσατε τη δουλειά σας. Όταν η επιχείρηση ανοίξει, θα είστε πάλι στις θέσεις σας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top