Μονοδρόμηση στα σούπερ μάρκετ εξετάζει η κυβέρνηση – Πώς θα λειτουργεί

«Ψάχνουμε ιδέες, η αγορά λειτουργεί καλά έως τώρα»

Αλλαγές και στον τρόπο που θα κάνουμε τις αγορές μας στα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, εξετάζει η κυβέρνηση.

Δεδομένου ότι, όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Open, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα επεκταθεί και μετά τις 6 Απριλίου, ένα από τα νέα μέτρα, που υπάρχουν στο τραπέζι, είναι και η… μονοδρόμηση των διαδρόμων των σούπερ μάρκετ, ώστε να μη διασταυρώνονται οι πελάτες που ψωνίζουν.

Θα επεκταθεί και μετά τις 6 Απριλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας

Σαρώνουν οι έλεγχοι: Πάνω από 1.100 παραβάσεις της απαγόρευσης σε μία μέρα

«Υπάρχει ένα ενδιαφέρον μέτρο στη Δανία, το οποίο θέλω να δω εάν πρακτικά μπορεί να εφαρμοστεί. Έχουν κάνει μονόδρομους τους διαδρόμους στα σούπερ μάρκετ, ώστε να αποφεύγεται η διασταύρωση των πελατών. Είναι ένα θέμα που εξετάζουμε», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως τόσο οι λαϊκές αγορές, όσο και τα σούπερ μάρκετ, λειτουργούν κανονικά και με τους πολίτες να ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στα μέτρα, που έχουν ανακοινωθεί.  

Το νέο ωράριο των σούπερ μάρκετ από σήμερα

Βιταμίνη D: Μας προστατεύει από τον κορωνοϊό;

«Επισκέφτηκα τις προάλλες δύο σούπερ μάρκετ και είδα τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά και να κράταει τις αποστάσεις. Τους ευχαρίστησα έναν-έναν», τόνισε ο υπουργός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top