Προειδοποίηση Πέτσα: Θα είμαστε πολύ αυστηροί με όσους αισχροκερδούν

«Βασικός μας στόχος ο περιορισμός της διασποράς του κορωνοϊού»

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους αισχροκερδούν, αλλά και όσους παραβιάζουν τους κανόνες, που έχουν τεθεί λόγω κορωνοϊού, έστειλε ο Στέλιος Πέτσας.

«Είμαστε σε πόλεμο και και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα. Ωστόσο αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες και αυτοί που αισχροκερδούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Επίδομα 400 ευρώ, αναστολή φόρων: Τι θα περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων

Μητσοτάκης στο διάγγελμα: Με αυτά τα μέτρα θα στηρίξουμε την οικονομία

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης ύψους 2 δισ. ευρώ, που ανακοινωθούν στις 12.00, σημειώνοντας πως θα αφορούν επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έκλεισαν τα καταστήματά τους αλλά όσους θα έχουν μεγάλη απώλεια του τζίρου. 

Όπως είπε, «θέλουμε να μας εμπιστευτούν όλοι», προσθέτοντας ότι στόχος είναι να μη γίνουν απολύσεις ή καταστρατήγηση των σχέσεων εργασίας.

«Δίνουμε μάχη για να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού, για να εξαπλωθεί σε βάθος χρόνου, ώστε να δώσουμε τον χρόνο στο σύστημα Υγείας να μπορέσει να περιθάλψει όσους έχουν ανάγκη νοσηλείας», είπε ο κ. Πέτσας, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός θα απευθύνει συχνά διαγγέλματα γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top