Ο ρόλος-κλειδί του Προκόπη Παυλόπουλου το 2015

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος προλόγισε το βιβλίο του Νίκου Στέφου

Άγνωστα πολιτικά παρασκήνια και  ντοκουμέντα για το θυελλώδες καλοκαίρι που κινδύνευσε να βγει η χώρα εκτός ευρώ περιλαμβάνει  το πολιτικό θρίλερ που υπογράφει ο Νίκος Στέφος.  Το βιβλίο  με τίτλο “2015 καύσωνας στην Αθήνα  προλόγισε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.  

«Είναι πολύ κοντινά τα γεγονότα και πρωταγωνιστές του 2015 παρίστανται σήμερα εδώ. Ο Νίκος Στέφος με την μέθοδο που σας εξήγησα, με την εμβρίθεια, τη βαθύτατη ερευνά του για τα γεγονότα, το ότι δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και κυρίως ότι ο ίδιος  δεν μετέχει  ως ένας παρατηρητής που είναι από μια  πολιτική οπτική γωνία δεδομένη  αλλά δίνει την ευκαιρία στους συνομιλητές του να απαντήσουν» επεσήμανε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.  

Ο ρόλος-κλειδί του Προκόπη Παυλόπουλου το 2015

Ο συγγραφέας  ρίχνει φως στον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου η χώρα να παραμείνει στον ισχυρό πυρήνα της  Ευρώπης.

«Αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα με την τεράστια συμβολή κορυφαίων παραγόντων ....ΚΑΤ όπως είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής........ΚΑΤ .....   πρόσωπα που συνέβαλαν σθεναρά ώστε να μην καταρρεύσει η χώρα..» δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας. 

Ο συγγραφέας πάντως κατέληξε με μια ευχή «να μη ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές»

Στην  παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, βουλευτές  και δημοσιογράφοι. 

Την ίδια ώρα  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ιδέας αναφέρθηκε
το δραματικό παρασκήνιο εκείνων των ημερών αναφέρθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος 

«Λέγονται πολλά για την περίοδο του 2015. Πράγματι, ήταν μια πολύ κρίσιμη περίοδος. Όμως εγώ δεν έκανα τίποτα παραπάνω από αυτό που επέβαλλε ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας εκείνη την περίοδο» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top