Χατζηδάκης: Υποκρισία από Τσίπρα στο θέμα της ΛΑΡΚΟ

«Η εταιρεία χρωστά σε όποιον μιλά ελληνικά»

Ο Κωστής Χατζηδάκης

Για υποκρισία στο θέμα της ΛΑΡΚΟ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Είδα χθες τον κ. Τσίπρα που ζήτησε να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι και να συνεχίσει η επιχείρηση τις δραστηριότητές της. Καλύτερα να είμαστε πλούσιοι και υγιείς, παρά πτωχοί και ασθενείς! Αυτή ήταν η προσέγγισή του», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον Σκάι 100,3 FM.

Αγωνία για την τύχη της ΛΑΡΚΟ: Σε εκκαθάριση εν λειτουργία με τροπολογία

«Ο ίδιος Τσίπρας όμως που τα λέει όλα αυτά ξέχασε ότι υπάρχει επιστολή του κ. Τσακαλώτου -που αν δεν κάνω λάθος ήταν υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ- που λέει ότι η κυβέρνησή του έψαχνε ιδιώτη επενδυτή. Δεν είχαν κάνει βεβαίως τίποτα αλλά είχαν στείλει την επιστολή προς την Κομισιόν και πρέπει να μας πουν αν το γράμμα του κ. Τσακαλώτου ήταν μια φάρσα, μια πλάκα της κυβέρνησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή εάν τη μια μέρα λένε αυτά και την άλλη λένε άλλα!», τόνισε.

«Ευθύνες υπάρχουν και προφανώς δεν πρόκειται να τις συγκαλύψουμε. Η βασική μου έγνοια, πάντως, είναι να τελειώσει αυτό το απαράδεκτο σκηνικό με τη ΛΑΡΚΟ και να έχουμε μέσα σε 12 μήνες το αργότερο μια οριστική λύση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», είπε ο υπουργός, σημειώνοντας πως πρόκειται για μία εταιρεία «που σέρνεται επί 35 χρόνια και χρωστά σε όποιον μιλά ελληνικά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top