Στο παρκέ ΟΝΝΕΔ και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την Κιβωτό του Κόσμου

Έπαιξαν μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

αγώνας μπάσκετ ΟΝΝΕΔ - ΝΔ

Η ομάδα μπάσκετ της ΟΝΝΕΔ υποδέχτηκε την ομάδα μπάσκετ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γήπεδο του Μετς στην Αθήνα, σε έναν αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ομαδική φωτογραφία των μελών των δύο ομάδων / Φωτογραφία: Eurokinissi  

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης, Παύλο Μαρινάκη, βρέθηκαν αντιμέτωποι με βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Οι Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Δήμας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Σπύρος Πνευματικός, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Χρήστος Δερμετζόπουλος, Γιάννης Μελάς μαζί με το Χρήστο Καπετάνο, τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυγνιαδάκη και Δημήτρη Παπανικολάου και με προπονητή τον Χάρη Θεοχάρη, άφησαν για λίγο τα έδρανα, τα γραφεία και τις υποχρεώσεις, για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα μπάσκετ / Φωτογραφία: Eurokinissi 

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν στο διαγωνισμό τριπόντων. Όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου».

Χαμόγελα στο παρκέ από τα μέλη της ομάδας της ΝΔ / Φωτογραφία: Eurokinissi

Μεγάλοι κερδισμένοι της βραδιάς αναδείχθηκαν τα 500 παιδιά και οι 200 οικογένειες που εξυπηρετεί καθημερινά μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων της η Κιβωτός του Κόσμου, με την εξαιρετική δουλειά και την αυταπάρνηση του Πατέρα Αντώνιου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top