Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Καλά κάνανε οι φοιτητές και έσπασαν το λουκέτο!

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή για την επέμβαση της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ

Στα άκρα η πολιτική αντιπαράθεση για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην ΑΣΟΕΕ. Τα αίματα άναψαν και στη Bουλή, όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικρότησε ανοιχτά το σπάσιμο του λουκέτου από διαδηλωτές. «Ξέρετε ότι με αλυσοπρίονα σπάσανε την πόρτα εισόδου;» αναρωτήθηκε η υπουργός Νίκη Κεραμέως για να ακουστεί από το βάθος των εδράνων του ΣΥΡΙΖΑ η φράση… «καλά κάνανε!».      

Ένταση και επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ- Μολότοφ, χημικά, τραυματίες και προσαγωγές

«Ωραία… Και καλά κάνανε, μάλιστα» ακούστηκε αρχικά να δηλώνει «αποσβολωμένη» η υπουργός Παιδείας, για προσθέσει στη συνέχεια:   «Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλπτε αυτές τις συμπεριφορές».   

Ο βουλευτής που ακούσθηκε να επιχαίρει για την έφοδο των διαδηλωτών στην ΑΣΟΕΕ είναι ο Κώστας Μάρκου. Μάλιστα είναι… καθηγητής και ο ίδιος στο Πανεπιστήμιο Πατρών! 

Κυβέρνηση- ΣΥΡΙΖΑ: «Κονταροχτυπιούνται» για την επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ

Δεν ήταν ο μόνος σε αυτό το θέμα πάντως καθώς όλος ο ΣΥΡΙΖΑ «βγήκε στα κεραμίδια». «Δε θα περάσει η αυταρχική υποτροπή, δε θα περάσει η προσπάθεια να αλλάξει η ατζέντα» τόνισε απαντώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο οποίος και είχε σπεύσει από τους πρώτους στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο για «συμπαράσταση».     

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ"

Η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας ότι θα μπει τέλος στην ανομία και "πυροβολεί" την Κουμουνδούρου.  «Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στήριξή του στο άσυλο της ανομίας» τόνισε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση και για ταύτιση με τους «μπαχαλάκηδες». 

Πέτσας: H ΕΛ.ΑΣ. δεν επεμβαίνει στα Πανεπιστήμια αλλά εφαρμόζει τον νόμο

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνει με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων των κατασκευαστών μολότοφ και των διακινητών ναρκωτικών» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας. 

   

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ  

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση: «Εμείς την προειδοποιούμε. Η προσπάθειά της να εκτρέψει τη δημόσια συζήτηση από την πρωτοφανή ανεπάρκειά της στο προσφυγικό, με ενέργειες βίας και καταστολής, είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη».

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 

Πάντως την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει φόβους για ένταση των επεισοδίων ενόψει του Πολυτεχνείου, η νεολαία του δίνει ραντεβού στους δρόμους και προετοιμάζει το έδαφος. Μάλιστα ανάρτησε και αφίσα στο διαδίκτυο με σύνθημα «η κανονικότητα επιτίθεται η δημοκρατία απειλείται». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top