Master Chef η Ντόρα: Έκανε νέο δείπνο σε βουλευτές με ντολμαδάκια

Στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας

Ντόρα Μπακογιάννη

Νέο δείπνο σε βουλευτές από τα χεράκια της παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και άλλους βουλευτές. 

Την αποκάλυψη την έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9.

«Η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, οι άνθρωποι που έχουμε οριστεί, είχαμε τη χαρά να μας φιλοξενήσει στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου έγινε η πρώτη επαφή μας», είπε η κυρία Πιπιλή.

Η Μπακογιάννη μαγείρεψε γιουβέτσι σε Παπανδρέου και Κατρούγκαλο

«Οι περισσότεροι είναι νέοι συνάδελφοί μας, ειδικά από την επαρχία, και η κα Μπακογιάννη μας κάλεσ. Είχε πολύ ενδιαφέρον, γιατί γνωριστήκαμε και οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος έκανε μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ελαφρώς προβληματισμένη παρουσίαση για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Συρία, μετά την εισβολή των Τούρκων», πρόσθεσε.

Το «παρών» στο τραπέζι έδωσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αν και «ήταν πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε».

Στο δείπνο μεταξύ εδεσμάτων και ντολμάδων, σπεσιαλιτέ της κ. Μπακογιάννη,  παραγγελίας της κ. Πιπιλή, ήταν και η Μαριέττα Γιαννάκου, ωστόσο δεν η κυρία Πιπιλή σχολίασε – με χιούμορ – το γεγονός ότι δεν υπήρχαν άλλες γυναίκες: «Το ήξερα ότι η ΝΔ είναι το λιγότερο φεμινιστικό κόμμα, αλλά εκείνη την ημέρα απελπίστηκα. Όλοι ήταν με γραβάτες και κοστούμια και ήμασταν μόνο τρεις γυναίκες».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top