Πόθεν έσχες Ζωής Κωνσταντοπούλου: Εισόδημα… 0,19 ευρώ το 2016

Καταθέσεις μόλις... έξι ευρώ για τον «βασιλιά της χλιδής» Ψινάκη

Ξεχασμένες πισίνες, πενιχρά εισοδήματα, υπέρογκα δάνεια και δεκάδες ακίνητα: Απ' όλα έχει η λίστα με τα παράξενα του πόθεν έσχες των πολιτικών. 

ΕΙΣΟΔΗΜΑ 0,19 ΛΕΠΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ 2016 Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 

Στην περίπτωση της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου  δεν πρόκειται για λιτό βίο αλλά για «σπαρτιάτικο». ‘Εβγαλε μια ολόκληρη χρονιά, το 2106 με εισόδημα μόλις... 19 λεπτά!  

Η πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" , αν και κορυφαία νομικός, δήλωσε στο πόθεν έσχες της:
-2015: 89. 253 ευρώ. 
-2016: 0,19 ευρώ!  
- 2017: 2.815 ευρώ. 

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ STAR ΓΙΑ ΤΑ 19 ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 

Μιλώντας στο Star η κυρία Κωνσταντοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση για τα... πενιχρά έσοδά της. Όπως υποστήριξε, από την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος το 2016 είχε ζημία και τα 0.19 λεπτά προέρχονται από τους τόκους των τραπεζικών της καταθέσεων.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΨΗΝΑΚΗ:  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ... ΕΞΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ

Πένητας όμως αποδεικνύεται και ...ο βασιλιάς της χλιδής, Ηλίας Ψινάκης,με το εκκεντρικό lifestyle και τα ταξίδια εξωτερικό. Πόσα χρήματα είχε το 2017 στην τράπεζα; Μόλις... 6,32 ευρώ! 

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα το 2017 εμφάνισε:  
-Τα έσοδά  του ήταν 51.440 ευρώ . Τα έξοδα τους είναι πολλαπλάσια  αφού ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα έχει και  τρία δάνεια εκ των οποίων το ένα είναι στεγαστικό  με υπόλοιπο 305.504 ΕΥΡΩ.   

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο διεθνής Jet Setter έχει πάρει και δάνειο 21.000 ευρώ για κάλυψη προσωπικών αναγκών, αφού προφανώς δεν βγαίνει η συντήρηση του life style του και της πισίνας των 70 τμ που έχει στο «διάσημο» πια από τις πυρκαγιές σπίτι του Μαραθώνα. 

Ο ίδιος πήρε και άλλο δάνειο 5.000 ευρώ για να πληρώσει τα χρέη του στα ασφαλιστικά ταμεία. 

Η "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ" ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ 

Θέμα δημιουργήθηκε αρχικά, λόγω προβλήματος προφανώς στην αντιγραφή δεδομένων από το Ε9 στο πόθεν έσχες, για την "εξαφάνιση  "της πισίνας του Θοδωρή Ζαγοράκη. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ: 
-Το 2015 δήλωσε 8 ακίνητα εκ των οποίων ένα στη Θεσσαλονίκη, με πισίνα 60 τ.μ.   
-το 2016 ο αριθμός των ακινήτων παρέμεινε ο ίδιος, όμως η πισίνα... εξαφανίστηκε 
-Το  2017 η πισίνα ξαναεμφανίστηκε! 

Όπως όμως δήλωσε στο Star o Κώστας Θεοδωράκης, λογιστής του Θ. Ζαγοράκη, η πισίνα στη φορολογική δήλωση του 2016 έχει δηλωθεί κανονικότατα. 

«Έχω μπροστά μου τη φορολογική δήλωση του 2016. Δεν υπάρχει κανένα θέμα φορολογίας ή απόκρυψης. Η δήλωση για την οποία σας αναφέρω και τον αριθμό καταχώρησης, στον κωδικό 765, έχει  το ποσό 9.600 ευρώ από μία πισίνα 60 τετραγωνικών μέτρων,  100% στον υπόχρεο η κυριότητα» διευκρίνισε ο κ. Θεοδωράκης.  

Πρόσθεσε ο φοροτεχνικός του κ. Ζαγοράκη: «Άρα είναι δηλωμένη κανονικά στη φορολογική δήλωση στο διάστημα που αναφερθήκατε, είναι η φορολογική δήλωση για το 2016. Έχει δηλωθεί για την ίδια χρονιά και  έχει φορολογηθεί κανονικότατα».  

Όσον αφορά το γιατί υπήρξε αυτή η σύγχυση προς τα έξω για το πόθεν έσχες του ευρωβουλευτή της ΝΔ,  ο φοροτεχνικός του κ. Ζαγοράκη δήλωσε: «Κανονικά αυτά είναι copy paste. Το πόθεν έσχες «ρουφάει» πληροφορίες από το Ε9. Προφανώς κάτι δεν έγινε καλά στην αντιγραφή αυτή, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν τίθεται θέμα γιατί έχει φορολογηθεί και δεν υπάρχει ζήτημα απόκρυψης. Σας διαβάζω ακριβώς το πεδίο όπου είναι γραμμένη η πισίνα»       
 

ΤΑ... ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΙΚΑΛΗ 

Με 37.000 ευρώ έσοδα και περίπου 6. 000 ευρώ σε καταθέσεις, ο  Παύλος Χαϊκάλης μάλλον δύσκολα θα ξεπληρώσει το θηριώδες σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ που χρωστάει σε δάνεια ενώ και η Έλενα Κουντουρά που βαρύνεται με  δάνειο ύψους 880.000 ευρώ απλώς δεν το εξυπηρετεί! 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ 

Στην τοπική αυτοδιοίκηση , ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Ανδρέας Παχατουρίδης κρατούν τα σκήπτρα των... πρωταθλητών στα ακίνητα. Ο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  δηλώνει κάτοχος ή συμμέτοχος σε 68 ακίνητα το 2017 και ο δήμαρχος Περιστερίου σε  63 ακίνητα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top