Γιάννης Ραγκούσης: «Δυνατό χαρτί» στην προεκλογική εκστρατεία

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Β΄ Πειραιά

Γιάννης Ραγκούσης

Με ομιλίες του σε συγκεντρώσεις, με επισκέψεις του σε γειτονιές της εκλογικής του περιφέρειας  και με συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ,  συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία την  τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης.   

Χωρίς αφίσες και μαζικά sms ο Γιάννης Ραγκούσης έδωσε έναν προσωπικό τόνο στην προεκλογική του εκστρατεία, προτιμώντας την επαφή με τους πολίτες αλλά και την προβολή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στα ΜΜΕ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι με την εμπειρία του ήταν ένα «δυνατό  χαρτί» στην προεκλογική εκστρατεία   

Σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι,  σχολίασε χαρακτηριστικά  ο κ. Ραγκούσης, για τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχετικά με την πιστοληπτική γραμμή στήριξης:   «Την ώρα που η χώρα δανείζεται από τις αγορές με το χαμηλότερο επιτόκιο δεκαετίας, η ΝΔ οδηγεί τη χώρα σε 4ο μνημόνιο, σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης που σημαίνει ότι μας βάζει πάλι στην διαδικασία της εξωγενούς εξάρτηση της χώρας».  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι σήμερα η μόνη δύναμη, η οποία έχει αποδείξει ότι επιδιώκει την Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη, εγγυάται την προστασία των εργαζόμενων για σταθερές δουλειές με αξιοπρέπεια, ενισχύει και στηρίζει το Κοινωνικό Κράτος. Για όλα αυτά ελήφθησαν, την προηγούμενη περίοδο, από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα συγκεκριμένα μέτρα και, πλέον, μακριά από τις δεσμεύσεις του μνημονίου. Θα ληφθούν και πολύ περισσότερα, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, θα ελαφρύνουν τη μεσαία τάξη και θα ενισχύουν την ανάπτυξη» ανέφερε επίσης ο πρώην υπουργός για τη συστράτευσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο euro2day.gr.     

Πρόσθεσε για το ίδιο ζήτημα ο υποψήφιος βουλευτής  στη Β ΄Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: «Σε αυτή, λοιπόν, την προσπάθεια θεώρησα καθήκον μου να συμμετέχω ενεργά, ένα καθήκον που υπαγορεύεται από τις αρχές και τις αξίες, που εμπνεύστηκα από τον Ανδρέα Παπανδρέου και υπηρέτησα απ’ όλες τις θέσεις του δημόσιου βίου της μέχρι τώρα διαδρομής μου. Και όπως βλέπετε συμμετέχω σε αυτό το εγχείρημα, χωρίς να έχω πάρει νωρίτερα κάποια κυβερνητική θέση, όπως κάποιοι «καλοθελητές» προεξοφλούσαν, αλλά με σταυρό στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά».

Μιλώντας επίσης στο ραδιόφωνο του News247 , ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε «αδιανόητο να συνεχίσει να σιωπά ο Κυριάκος Μητσοτάκης» σχετικά με τα όσα καταλόγισε  ο ΣΥΡΙΖΑ στη  ΝΔ, ότι είχε δεσμευτεί ενυπόγραφα ως κυβέρνηση το 2005, σε  μια συμφωνία για το όνομα Σκόπια-Μακεδονία, χωρίς συνταγματικές αλλαγές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top