Δένδιας Vs Σπίρτζης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Aντιπαράθεση για το ποιος είναι ο... κακός λύκος και η κοκκινοσκουφίτσα

Τις αναφορές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την αμηχανία των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης , στη σύσκεψη  που έγινε τη βραδιά της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι,  σχολίασαν μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  με τη Μάρα Ζαχαρέα,  ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, Χρήστος Σπίρτζης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών, Νίκος Δένδιας         

«Ήταν λίγο πριν από τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, Είχαμε μόνο πληροφόρηση για ένα – δύο θύματα, τα οποία δεν είχαν ταυτοποιηθεί» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη.   

«Δεν είπε την αλήθεια ο Πρωθυπουργός. Υπάρχει δορυφορικό τηλέφωνο το οποίο χρησιμοποιούμε πάντοτε όταν ταξιδεύουμε και το οποίο είναι μέσα στο αεροπλάνο. Όσο ήμουν Υπουργός Δημοσίας Τάξης ουδέποτε ταξίδεψα χωρίς δορυφορικό τηλέφωνο. Δεν υπάρχει καμία λογική πιθανότητα πλην της πλήρους ανικανότητας, ο Πρωθυπουργός της χώρας να μπαίνει σε ένα αεροπλάνο, να απομονώνεται και να ισχυρίζεται ότι βγήκε και δεν γνώριζε και επίσης ότι μετά από μία ώρα -όσο χρειάστηκε να πάει στην σύσκεψη- πάλι δεν γνώριζε» τόνισε ο Νίκος Δένδιας.  

Αντιπαράθεση υπήρξε και για το ζήτημα της πιστοληπτικής γραμμής, με τον κ. Σπίρτζη να υπενθυμίζει τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου.  

 «Στο θέμα της πιστοληπτικής  γραμμής απάντησε ο κ. Μητσοτάκης και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Δεν υπάρχει και κανένα θέμα κρυφής ατζέντας. Ο πρωθυπουργός, όσο ανοίγει η διαφορά προ των εκλογών,  προσπαθεί να παραστήσει  τη ΝΔ σαν τον “κακό λύκο”»

«Δεν ξέω ποιος είναι ο κακός λύκος και η κοκκινοσκουφίτσα. Το είπε και ο  κ. Βαρβιτσιώτης για την πιστοληπτική γραμμή στον ΑΝΤ1» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος επέκρινε τον πρόεδρο της ΝΔ για ότι λέει «μπορεί να βρέξει και μπορεί να μη βρέξει». 

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθήνας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρας ότι πολώνει το κλίμα, με αφορμή και την αναφορά του κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την Πάτρα.  

«Είναι ο  αέρας της Αχαΐας. Πιστεύω πάντως ότι για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες γίνεται μία αντιπαράθεση σε χαμηλούς τόνους και σε επίπεδο προγραμμάτων» σχολίασε από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.    
  
       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top