Επεισόδιο κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη στη Δράμα

Με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αποδοκιμασίες δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την επανεκλογή του Χρήστος Καραγιαννίδης,  κατά την διάρκεια εκδηλώσεων στη Δράμα για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Πολίτες που διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών φώναζαν συνθήματα εναντίον του. 

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης κινήθηκε επιθετικά  προς τους συγκεντρωμένους που φώναζαν συνθήματα και με απειλητικό ύφος… διέταξε την κράτησή  τους. «Κύριε διοικητά, θα κρατηθούν όλοι» ακούστηκε  να λέει ο υποψήφιος  βουλευτής στον διοικητή της ΕΛΑΣ στην πόλη.    

Συνολικά ετπά άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνονικό τμήμα μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες

«Ο κ.  Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε προσαγωγή ακόμη και σε παιδάκια τα οποία κλαίνε» τον κατηγόρησε ο Γιάννης Αμπατζόγλου, επικεφαλής των «Δραμινών  Μακεδόνων» και πρόσθεσε:  «Δεν έχει κανένα δικαίωμα, δεν ειναι εισαγγελέας». 

Παρών στο επεισόδιο και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος  επίσης του άσκησε κριτική.   «Να πάει να κάνει μήνυση, όχι με εντολές. Μόνο στη χούντα δίνανε εντολές» τόνισε ο κ. Κυριαζίδης.   

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε σηκώσει στη Βουλή το «λάβαρο» υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό με αιχμή την δημοσίευση απο την Εφημερίδα των Συντακτών αλληλογραφίας του Κώστα Καραμανλή και του Πέτρου Μολυβιάτη το 2005.

Τσίπρας: Υποκρισία η στάση της ΝΔ στο Μακεδονικό

«Το πλαίσιο που έκανε δεκτό η ΝΔ ήταν διπλή ονομασία, δηλαδή επέτρεπε η γειτονική χώρα στο εσωτερικό της να λέγεται Μακεδονία, και απλώς σύστηνε για το εξωτερικό τη χρήση «Μακεδονία - Σκόπια», δίνοντας τελικά τη δυνατότητα οι περισσότεροι και στο εξωτερικό να την ονομάζουν επίσης Μακεδονία» υποστήριξε  η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top