Ο Μακάριος Λαζαρίδης δημοσιοποίησε το Πόθεν Έσχες πριν κατέβει υποψήφιος

«Να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες με τι μπαίνω στην πολιτική»

Ο Μακάριος Λαζαρίδης

Σε μία κίνηση υψηλού πολιτικού ήθους, αλλά και υψηλού συμβολισμού, προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη δημοσιοποίησε το «Πόθεν Έσχες» του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες, εφόσον τον εκλέξουν βουλευτή, την περιουσία του πριν μπει στην πολιτική και να την κρίνουν με αυτή που θα έχει, όταν βγει.

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» στη Δικαιοσύνη

«Να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, με διαφάνεια και δίχως αστερίσκους, με τι μπαίνω στην πολιτική. Θέλω, εφόσον οι πολίτες μού δείξουν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους και καταφέρω να εκλεγώ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να ξέρουν όλοι πώς μπήκα για να μπορούν να με κρίνουν όταν θα φύγω», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαζαρίδης δεσμεύτηκε, μάλιστα, να κάνει το ίδιο κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από το γεγονός της δημοσίευσης των «Πόθεν Έσχες» που κάνει η Βουλή για τους βουλευτές όλων των κομμάτων.

«Είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες», υπογραμμίζει ο κ. Λαζαρίδης.

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Μακάριου Λαζαρίδη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top