Ξεσηκώθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά το «στοπ» στις τροπολογίες!

Τροπολογίες για προσλήψεις και διαμαρτυρίες από όσους μένουν «εκτός»


Σάλος ξέσπασε με τη βροχή τροπολογιών στη Βουλή. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να βάλει φρένο αφού μόνο μέσα σε δυο μέρες κατατέθηκαν 15 επίμαχες ρυθμίσεις με προεκλογικό… άρωμα.

Βουλή: «Βροχή» οι τροπολογίες για όλα τα γούστα και για 10.500 διορισμούς!
 

«Το υπουργικό συμβούλιο και η κυβέρνηση έχει αποφασίσει παρότι σε πολλές τροπολογίες των βουλευτών υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται επίλυση να μην γίνονται αποδεχτές οι βουλευτικές τροπολογίες» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος.     

Όποιος πρόλαβε: «Τροπολογίες βουλευτών τέλος» είπε ο Φάμελος!
 

Αλλά με το που άκουσαν το φρένο του Φάμελλου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν. 

«Μπορεί να κάνει μια επιλογή ο κύριος Φάμελλος και να δει τις τροπολογίες των βουλευτών που λύνουν κοινωνικά μεγάλα προβλήματα» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ενώ  η συνάδελφός του  Αφροδίτη Θεοπεφτάτου τόνισε: «Οι βουλευτές έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να καταθέτουν τις προτάσεις τους». 

«Έπεσα και κοιμήθηκα χθες με επτά τροπολογίες, όταν ήρθα εδώ ήταν 11 και μέχρι να μπω στην αίθουσα έγιναν 15» σχολίασε καυστικά από την άλλη πλευρά, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.  

Και σαν να μην έφτανε η βροχή ρυθμίσεων ήρθε και η υπουργική απόφαση για το μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών. Η πλατφόρμα όπως δήλωσε ο Κώστας Γαβρόγλου θα ανοίξει τον… Ιούλιο. 

Οι προσλήψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ανάμεσα στις τροπολογίες που έχουν το πράσινο φως γιατί διαθέτουν τις υπογραφές υπουργών, είναι η παράταση των συμβάσεων εργαζομένων στο ΚΑΤ, τους δήμους.  

ΝΔ για τροπολογίες: Θα ελέγξουμε κάθε διορισμό εκτός ΑΣΕΠ μέχρι τις εκλογές
 

Βλέποντας τις προσλήψεις οι καθαρίστριες του Δρομοκαϊτειου πήγαν στο Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας να τακτοποιηθούν.  Το αποτέλεσμα:  Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πιάστηκε στα χέρια με έναν αστυνομικό  και ια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της…

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ σκόρπισαν χόρτα στο δρόμο γιατί όπως λένε,  οι αρμόδιοι τους ταΐζουν κουτόχορτο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top