Οι γιοι του Καμμένου άνοιξαν μπαρ και ο ίδιος… σέρβιρε κοκτέιλ

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ με χαλαρή διάθεση και εμφάνιση

Την απόλυτη στήριξή του έχουν οι γιοί του Πάνου Καμμένου, Ηλίας και Γιάννης, στο πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα, με το μπαρ «Ananas Tiki Projects» στη Βουλιαγμένη, το οποίο έκανε εγκαίνια πριν από λίγες ημέρες.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δε δίστασε να φορέσει χαβανέζικο, φλοράλ πουκάμισο και να βρεθεί πίσω από τη μπάρα, για να ετοιμάσει και να μοιράσει κοκτέιλ και μάλιστα μία ημέρα πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Πάνος Καμμένος στα εγκαίνια του μπαρ των γιών του

Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος με χαβανέζικο πουκάμισο και πολύ χαλαρή διάθεση / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi 

Σε πολύ χαλαρή διάθεση και εμφανώς ανανεωμένος, μετά και την απώλεια αρκετών κιλών, ο κ. Καμμένος έδειξε αξιοσημείωτη μαεστρία στην ετοιμασία των ποτών, σε ένα περιβάλλον που θύμιζε πολύ… tropical, λόγω της διακόσμησης.

O Πάνος Καμμένος στο μπαρ των γιών του

Ο Πάνος Καμμένος πήγε πίσω από τη μπάρα και άρχισε να φτιάχνει κοκτέιλ / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Μαζί του ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Τζούλη, η οποία φυσικά και τίμησε ένα από τα κοκτέιλ του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, ποζάροντας περιχαρής δίπλα από τους γιούς της.

Ο Καμμένος στο μπαρ των γιών του με τον... Thanassis

Στα εγκαίνια του μπαρ βρέθηκε και ο... Thanassis, ο σκύλος-μασκότ των ΑΝΕΛ / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi 

Νέο σποτ των ΑΝΕΛ: Ο Thanassis χάθηκε!

Η απάντηση Καμμένου στο εάν ο Thanassis είναι… ο Τσίπρας

Κι όμως, δεν ήταν ο κ. Καμμένος ως μπάρμαν που έκλεψε τα βλέμματα. Ο λόγος είναι ο… Thanassis! Ο σκύλος-μασκότ των ΑΝΕΛ, που πρωταγωνιστούσε στα προεκλογικά σποτ του κόμματος, έδωσε το παρών και ως γνήσιος… star, έλαβε τα ανάλογα χάδια και πειράγματα.

Την Κυριακή η απόφαση για τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στις εθνικές εκλογές

Προβληματισμός υπάρχει την ίδια ώρα στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη συμμετοχή, ή όχι, του κόμματος στις πρόωρες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η χθεσινή συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, υπό τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, άφησε για το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, που θα συνεδριάσει την Κυριακή, τις αποφάσεις.

Κρίσιμη συνεδρίαση για ΑΝΕΛ: Αποφασίζουν εάν θα κατέβουν στις εκλογές

«Σε αναμονή των τελικών εξελίξεων για την προκήρυξη εκλογών αποφασίστηκε η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στο οποίο η ομόφωνη πρόταση των δύο οργάνων είναι η διενέργεια του 4ου τακτικού συνεδρίου στα τέλη Σεπτεμβρίου και η λήψη απόφασης για τις εθνικές εκλογές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. 

Σε κάθε περίπτωση, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top