Νέο σποτ των ΑΝΕΛ: Ο Thanassis χάθηκε!

«Ακούει μόνο γερμανικές εντολές, γλείφει όποιον βρει μπροστά του»

Νέο σποτ για τις ευρωεκλογές, με πρωταγωνιστή το σκυλάκι τον Thanassis, κυκλοφόρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Στο διάρκειας 30 δευτερολέπτων βίντεο, διαβάζεται η ανακοίνωση πως χάθηκε ο Thanassis, με αιχμές στην περιγραφή, όπως «ύψος: σίγουρα όχι των περιστάσεων» και «μαλλιά: τα βάφει μαύρα».

«Ακούει μόνο γερμανικές εντολές και του αρέσουν οι κωλοτούμπες. Προσοχή γιατί γλύφει (σ.σ. αντί για γλείφει) όποιον δει», αναφέρεται στο σποτ.

Σποτ ευρωεκλογών των ΑΝΕΛ

«Ακούει μόνο γερμανικές εντολές και του αρέσουν οι κωλοτούμπες», αναφέρουν για τον... Thanassis στο νέο τους σποτ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

 «Τελευταία εθεάθη να ζητιανεύει ψίχουλα έξω από την Ευρωβουλή. Δίδεται...», αναφέρεται προς το τέλος του σποτ, με μία αντρική φωνή να παρεμβαίνει πριν την ολοκλήρωση της φράσης: «Να τον κρατήσετε».

O Πάνος Καμμένος είχε ερωτηθεί, μετά την προβολή του πρώτου σποτ των ΑΝΕΛ με τον Thanassis, για τον ποιον αντιπροσωπεύει ο Thanassis.

Η απάντηση Καμμένου στο εάν ο Thanassis είναι… ο Τσίπρας

««Από τη μία μας βρίζει η Αυγή, ότι ο Θανάσης είναι ο Τσίπρας. Από την άλλη μεριά, οι άλλοι παρεξηγούνται γιατί πιστεύουν ότι είναι ο Μητσοτάκης ο Thanassis. Τώρα ποιος θα είναι ο Thanassis, αφήστε να το δούμε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών», είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top