Η απάντηση Καμμένου στο εάν ο Thanassis είναι… ο Τσίπρας

«Εγκληματικό λάθος του Τσίπρα η Συμφωνία των Πρεσπών»

«Θέλαμε να επικοινωνήσουμε με τον ελληνικό λαό και, ενόψει ευρωεκλογών, να του πούμε ότι είμαστε το κίνημα που δεν υποκύπτει στις εντολές της κυρίας Μέρκελ», είπε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το σκυλάκι και τη Μέρκελ, που προκάλεσε αίσθηση.

Ο κ. Καμμένος είπε -μιλώντας στον ΑΝΤ1- πως ο Μπόρις, όπως ονομάζεται στην πραγματικότητα ο Thanassis, το κανίς του βίντεο, «είναι ένα εξαιρετικό σκυλάκι και ήταν πολύ εύκολα τα γυρίσματα», λέγοντας πως το δύσκολο ήταν να βρουν… το χέρι της Μέρκελ.

Απίστευτο βίντεο των ΑΝΕΛ με τον Τhanassis που κάνει τούμπες στη Μέρκελ!

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιος είναι ο Thanassis, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε: «Από τη μία μας βρίζει η Αυγή, ότι ο Θανάσης είναι ο Τσίπρας. Από την άλλη μεριά, οι άλλοι παρεξηγούνται γιατί πιστεύουν ότι είναι ο Μητσοτάκης ο Thanassis. Τώρα ποιος θα είναι ο Thanassis, αφήστε να το δούμε την τελευταία εβδομάδα των εκλογών».

«Εγκληματικό λάθος του Τσίπρα η Συμφωνία των Πρεσπών»

Όσον αφορά τη στήριξη, που ο ίδιος έδωσε στην κυβέρνηση, ως εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος είπε: «Εγώ αυτό που συμφώνησα ήταν η συμφωνία τον Ιούνιο του ’15, η οποία εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό, όπου οι επιλογές που είχαμε ήταν είτε να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ακολουθήσουμε το σχέδιο Σόιμπλε-Βαρουφάκη, είτε να μείνουμε. Κρατήσαμε την Ελλάδα στις ράγες και ο ελληνικός λαός ενέκρινε τη συμφωνία τον Σεπτέμβριο του 2015».

Ο ίδιος, ωστόσο, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «εγκληματικό λάθος».

«Το εγκληματικό λάθος του Αλέξη Τσίπρα ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία είχαμε συμφωνήσει ότι δε θα έρθει χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, παρόντος του Νίκου Κοτζιά», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εάν δεν υπήρχαν οι αποστάτες, θα είχε πέσει η κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε για άλλη μία φορά στον Νίκο Κοτζιά, προαναγγέλοντας ότι την Παρασκευή θα παρουσιάσει στη Βουλή όλα τα στοιχεία σχετικά με τα όσα κατηγορεί τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

«Την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ό,τι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω. Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους. Στην υπόθεση της συμφωνίας για τις βίζες έχουν γίνει οικονομικά εγκλήματα», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top