Τσίπρας: Πρέπει να ξέρεις να χάνεις αλλά και να σηκώνεσαι όρθιος

Συγχαρητήρια στο Σύνταγμα σε Δούρου - Ηλιόπουλο για τον αγώνα τους

Τα εκλογικά κέντρα στο Σύνταγμα,  της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής  Ρένας Δούρου και του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Νάσου Ηλιόπουλου, που υποστήριξε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ,  επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής, τους οποίους συνεχάρη παρά την ήττα τους,  για τον αγώνα που έδωσαν.      

Εκλογές 2019: Όλη η Ελλάδα έγινε μπλε

Δούρου: «Τηλεφώνησα στον κ. Πατούλη, αλλά δεν το σήκωσε»

«Έδωσα συγχαρητήρια γιατί έδωσαν μια μεγάλη μάχη, υπερασπίσθηκαν τις ιδέες τους, με δυναμικότητα και με αξιοπρέπεια. Στη ζωή και στην πολιτική πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις  και να χάνεις. Το σημαντικότερο είναι να σηκώνεσαι όρθιος και να παλεύεις» τόνισε με… νόημα ο κ. Τσίπρας.    

Ο πρωθυπουργός πάντως εμφανίσθηκε συναινετικός, δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν,  από τους οποίους ζήτησε  την επόμενη τετραετία να αγωνιστούν και να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις περιφέρειες, μέσα από ένα πλαίσιο  προγραμματικής σύγκλισης, παρά τις διαφορές «που είναι γνωστές».  

Ο κ. Τσίπρας δεν θέλησε όμως να απαντήσει  στο ερώτημα δημοσιογράφων για το πότε θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε συνέχεια της φημολογίας για μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top