Τσίπρας: Είναι μέρα ευθύνης των πολλών για τα μέτρα στήριξης

Η απίστευτη συνομιλία με μικρό μαθητή και η… viral ατάκα σε ηλικιωμένο

Στο 172o Δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, ψήφισε στις 10.30 ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος, χαιρέτησε όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ περίμενε με υπομονή τη σειρά του για να ψηφίσει.

Πάντως, δεν έλειψαν και τα... μικροαπρόοπτα, καθώς, ενώ ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο παραβάν για τις Περιφερειακές εκλογές, έπεσε η  «κουρτίνα». Ο κ. Τσίπρας το έβαλε στη θέση του και συνέχισε κανονικά τη διαδικασία για να ψηφίσει.

«Είναι μέρα ευθύνης για όλους»

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Είναι μια μέρα δημοκρατίας. Είναι όμως και μέρα ευθύνης. Είναι μέρα ευθύνης των πολλών, του καθενός και της καθεμίας να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάπτυξης της οικονομίας και τα μέτρα στήριξης», δήλωσε, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει

Στο 172o Δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Να μην αφήσουμε καμιά χαραμάδα σε κανένα να τα πάρει πίσω. Είναι ευθύνη των πολλών», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο viral διάλογος με μικρό μαθητή

Πριν μπει στο εκλογικό τμήμα χαιρέτησε όσους περίμεναν στο σημείο, ενώ είχε χαλαρό διάλογο με έναν μικρό μαθητή.

Το νεαρό αγόρι αρχικά ρώτησε τον πρωθυπουργό εάν... είναι ο ίδιος! «Εγώ είμαι, θες και ταυτότητα», αποκρίθηκε με χιούμορ ο κ. Τσίπρας!

Ο απολαυστικός διάλογος συνεχίστηκε με τον μικρό να λέει στον πρωθυπουργό ότι θέλει να γίνει πρόεδρος. «Της τάξης;», ρώτησε ο κ. Τσίπρας, με τον μαθητή να απαντά «όχι, κανονικά»! «Της Δημοκρατίας; Το 'χεις! Λίγο προπόνηση θέλεις...», είπε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, ο μικρός μαθητής τον ρώτησε εάν… ξέρει τη μαμά του, η οποία εργάζεται ως επιστάτρια στον δήμο Αθηναίων.

«Μπορεί και να την ξέρουμε», αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ρώτησε το μαθητή τι τάξη πηγαίνει. Ο μαθητής απάντησε «Δευτέρα Γυμνασίου» και ο κ. Τσίπρας αποκρίθηκε γελώντας: «Άντε, σε τρία χρόνια θα ψηφίζεις».

Στη συνέχεια, λίγο πριν μπει να ψηφίσει, ο πρωθυπουργός είδε έναν ηλικιωμένο να βγαίνει από το τμήμα χωρίς να έχει ψηφίσει και ρώτησε με χιούμορ: «Τι έγινε, σε ταλαιπωρούνε;».

«Όχι, ψηφίζω τελικά πιο δίπλα», είπε ο κύριος στον πρωθυπουργός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top