Η Ρένα Δούρου απαντάει στο STAR για το προεκλογικό σποτ με το Μάτι

«Ήμουν εκεί από την πρώτη στιγμή!»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το προεκλογικό σποτ για το Μάτι, η Ρένα Δούρου απαντάει σε όσους την επέκριναν μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και τον Λάμπρο Δεμερτζή.

Με φόντο το Μάτι, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, αποκαλύπτει γιατί επέλεξε να κάνει ένα σποτ για την εθνική τραγωδία μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, δίνοντας τη δική της εκδοχή για τις κρίσιμες ώρες της εθνικής τραγωδίας.

«Από την πρώτη στιγμή ήμουν στο Μάτι»

Η κυρία Δούρου απαντά σε όσους την κατηγόρησαν ότι δεν βρέθηκε στο Μάτι από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας. «Αμέσως τις επόμενες ώρες αυτό που έκανα ήταν να προσπαθήσω να συμβάλλω κι εγώ ώστε να βοηθηθούν οι άνθρωποι που δοκιμάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή» δηλώνει.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους «τοξικούς» ανθρώπους που την πολεμούν. «Σαν τον κύριο Βορίδη, τον κύριο Πορτοσάλτε, τον Κύριο Γεωργιάδη, δεν ζητούσαν απόδοση πολιτικών ευθυνών, ζητούσαν ποινικές ευθύνες. Όταν βλέπεις τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κι ένα ολόκληρο κόμμα να ασχολείται με μια αυτοδιοικητική, κι από το πρωί μέχρι το βράδυ να βγάζει δελτία τύπου, αυτό δεν είναι τωρινό είναι και πριν από το Μάτι».

Ρένα Δούρου: Η άτυχη εγκυμοσύνη και ο όρος στο σύμφωνο συμβίωσης

ΝΔ: Προκλητικό το βίντεο της Δούρου, προσβάλει τους νεκρούς στο Μάτι

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σε πολύ υψηλούς τόνους: «Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή».

«Ο αξιωματικός της πυροσβεστικής είχε τον συντονισμό»

Δέκα μήνες μετά, οι πληγές στο Μάτι παραμένουν ανοιχτές. Όπως και οι ευθύνες. Τι απαντά; «Ο αρμόδιος υπερεσιακός για την κατάσβεση των πυρκαγιών και για τη διαδικασία διαφυγής των πολιτών εφόσον απειλούνται από φωτιά αρμόδιος είναι ο επικεφαλής αξιωματικός του πυροσβεστικό σώματος  και ποιος θα μπορούσε να είναι άλλωστε, ο δήμαρχος μπορεί η ο περιφερειάρχης μπορεί να είναι ιδιωτικός υπάλληλος, σίγουρα δεν έχει τη γνώση και την εκπαίδευση των επιχειρησιακών παραγόντων».

«Καλώ τον Πατούλη σε debate»

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, βρέθηκε στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο η περιφέρεια χρηματοδότησε με 700.000 ευρώ για έργα ανάπλασης. Κατηγόρησε τον Γιώργο Πατούλη ότι με δική του ευθύνη ακυρώθηκαν δύο debate. Τον κάλεσε μεθαύριο Τρίτη να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να απαντήσουν σε ερωτήματα των πολιτών μέσω διαδικτύου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top