Ρένα Δούρου: Η άτυχη εγκυμοσύνη και ο όρος στο σύμφωνο συμβίωσης

Απάντησε για το αν θα έκανε μπότοξ

«Δεν πολύ μιλάω για την προσωπική μου ζωή, επειδή δε θέλω να ταΐσω μία μεταμοντέρνα λογική, όπου δε κρινόμαστε από αυτά που κάνουμε, αλλά από τα κιλά μας κλπ…» είπε η Ρένα Δούρου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. 

Η περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφό της και αποκάλυψε ότι έχει χάσει ένα παιδί στο παρελθόν.

Στο παρελθόν είχα μια χαμένη εγκυμοσύνη… αλλά έχω να πω σε όλες τις γυναίκες να ισιώσουν την πλάτη, γιατί δεν είμαστε όλες οι γυναίκες ούτε να γίνουμε μάνες, ούτε να φορέσουμε νυφικό

Το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της

«Είμαι από τις πρώτες στην Ελλάδα που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου. Εγώ στο σύμφωνο έχω βάλει τον όρο ότι αν κάνουμε παιδί να πάρει το επίθετο: Δούρου. Αφού έχει δεχτεί εμένα δε θα δεχόταν το επίθετο;» 

Ακόμα, η παρουσιάστρια ρώτησε την καλεσμένη της αν έχει γυναικείες συνήθειες μέσα στη ρουτίνα της κι εκείνη της ανέφερε ότι είναι κάτι που δεν της αρέσει και πολύ, παρόλο που στον κύκλο της έχει γυναίκες που το απολαμβάνουν. «Δεν έχω πολλές γυναικείες στιγμές» τόνισε η ίδια.

Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο να κάνει μπότοξ, με εκείνη να υπογραμμίζει ότι «πιέζεται να κάνει την ένεση».

«Δεν είναι ωραίο να βλέπεις αυτές τις αλλαγές. Αλλά, όπως λέει η σοφή μητέρα μου, αν κάνεις μια βόλτα σε κάποιο νοσοκομείο, θα πρέπει να αισθάνεσαι ευλογία και που έφτασες σε αυτήν την ηλικία και που δεν ταλαιπωρήθηκες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top