Οι πολιτικοί αρχηγοί διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Προεκλογική εκστρατεία λίγο πριν την κάλπη

Εντείνεται η προεκλογική εκστρατεία των πολιτικών αρχηγών όσο πλησιάζουν οι Ευρωκάλπες. Οι πολιτικοί αρχηγοί διασταυρώνουν τα ξίφη τους.Απάντηση και λύση στα αδιέξοδα του Έλληνα πολίτη έδωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Εγώ λέω ένα πράγμα στους Έλληνες πολίτες. Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής τώρα, για να μπορέσουμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε Νέα Δημοκρατία, δεν είναι λύση για τον τόπο. Τα βλέπετε τα αδιέξοδα που ζούμε. Αυτό το πράγμα μπορεί να συνεχισθεί; Μπορεί να συνεχισθεί για καιρό;» ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Mόνιμη και σταθερή δουλειά και όχι φυγή στο εξωτερικό

Πρόταση για τους νέους έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

«Ανοίγει το δρόμο για να υπάρχει η δουλειά μόνιμη και σταθερή για να μπορεί ο άνθρωπος ο νέος να δημιουργεί με βάση την ειδικότητα που έχει με βάση το κλάδο την επιστήμη που έχει σπουδάσει κι όχι να φεύγει στο εξωτερικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καμμένος: Να επιλεγούν οι ψηφοφόροι ανάμεσα σε πρωτότυπα και πολιτικά γενόσημα

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν ανάμεσα σε πρωτότυπα και σε πολιτικά γενόσημα.

«Δεν μιλάμε για πολιτικούς πλέον , μιλάμε για πολιτικά γενόσημα, ή αν θέλουν να επιλέξουν εκπροσώπους τους, ανθρώπους από τη κοινωνία οι οποίοι έχουν ο καθένας τη δική του ιστορία ή κάποιους στρατιώτες "Thannassides" τους λέμε εμείς, που θα εκτελούν τις εντολές των Κομμάτων» ήταν το μήνυμα του πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες. 

Από το Ρέθυμνο ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων διευκρίνισε:

«Οι ευρωεκλογές δεν είναι ένας προημιτελικός, ούτε το πρώτο ημίχρονο για να λύσουν τις διαφορές τους τα κόμματα εξουσίας, αλλά είναι από μόνες τους ένας μεγάλος αγώνας. Άλλο να λες στείλε ένα μήνυμα και άλλο πως οι ευρωεκλογές είναι το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα που θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top