Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Φορτούνη…

Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του άσου του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, τον οποίο συνάντησε τυχαία κατά την περιοδεία του στην Καλαμπάκα / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καλαμπάκα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

«Είναι σημαντικό να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ενότητας, προόδου και συνεργασίας. Δε με ενδιαφέρει το χθες. Δε με ενδιαφέρει ο πολιτικός μου αντίπαλος. Tον προσπερνώ, οι πολίτες τον έχουν ήδη κρίνει για τα πεπραγμένα του», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου και «όχι χαλαρή ψήφο».

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καλαμπάκα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Μητσοτάκης, συνομίλησε με πολίτες της Καλαμπάκας, ενώ δε χάλασε το χατήρι σε νέους που ζήτησαν μία σέλφι μαζί του / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας στήριξη να έχω τη δυνατότητα να σας επισκεφθώ με άλλη ιδιότητα ως πρωθυπουργός της πατρίδας μας», σήμείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Θέλω να στείλω τον Τσίπρα σε μόνιμη ξεκούραση

Η συνάντηση με τον Κώστα Φορτούνη: Τι του είπε

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε τους δρόμους και τις πλατείες της Καλαμπάκας, συνομιλώντας με πολίτες και εμπόρους.

Ανάμεσα σε όσους συνάντησε ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνης, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη φετινή περίοδο.

Μητσοτάκης: Αν ο Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές θα πρέπει να παραιτηθεί

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού, χάρηκε ιδιαίτερα από την τυχαία συνάντηση και του είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Μήνυμα σε Τουρκία: Η Ελλάδα θα απαντά με απόλυτη αυτοπεποίθηση στις προκλήσεις

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε και την 1η Στρατιά στη Λάρισα, όπου συναντήθηκε με τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο κ. Μητσοτάκης με τον αντιστράτηγο κ. Φλώρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία από την 1η Στρατιά στη Λάρισα, την οποία επισκέφτηκε / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Για άλλη μία φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε στη συνέχεια σαφές μήνυμα στην Τουρκία: «Σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top