Ρελάνς από Μητσοτάκη στη 13η σύνταξη με το αφορολόγητο

Διαβεβαίωση της ΝΔ ότι θα ενισχύσει το εισόδημα των συνταξιούχων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  κάνει ρελάνς στον Αλέξη Τσίπρα για την 13η σύνταξη και αναδεικνύει την τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας  για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου που έχει μπει ήδη στην Ολομέλεια της Βουλής, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.     

Τσίπρας: Έκπτωση τόκων στα στεγαστικά, μείωση ΦΠΑ, 13η σύνταξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναδείξει ο ίδιος την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας  για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου και θα ρίξει το γάντι στην κυβέρνηση  να την ψηφίσει,  αν πραγματικά θέλει να απαλλάξει τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους από τους επιπλέον φόρους που θα επιφέρει η μείωση του αφορολόγητου.

Κατέθεσε την τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου η ΝΔ

Από τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνουν: Πρώτον,  για τους συνταξιούχους, ότι με τη μείωση του αφορολόγητου θα κοπεί  στην ουσία η δωδέκατη σύνταξη και δεύτερον, για όλους τους εργαζόμενους, ότι στον ιδιωτικό τομέα  θα χάσουν σε φόρους ένα μέρος από τον 14ο μισθό και στο δημόσιο θα χάσουν σε φόρους ένα μεγάλο μέρος από τον 12ο μισθό.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  Η ΝΔ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Η ΝΔ θα ενισχύσει το εισόδημα των συνταξιούχων διαβεβαίωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:    

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα 7 μέρες την εβδομάδα και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει την συντριβή του.Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με την μείωση του αφορολόγητου βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα. Η ΝΔ θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top