Ψηφιακή Διακυβέρνηση και Βιομηχανία: Θα κάνει η Ελλάδα το βήμα μπροστά;

Εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Χειραψία με χέρι από... ηλεκτρονική πλακέτα

Διαδραστική συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση αλλά και την ευκαιρία της Ελλάδας να κάνει το βήμα μπροστά, διοργανώνει το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης.

Η εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακή Διακυβέρνηση και Industry 4.0: Θα κάνει η Ελλάδα το βήμα μπροστά;» θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206) στις 18:30 την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Στη συζήτηση θα μιλήσουν οι:

Θεόδωρος Ρουσόπουλος, π.Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, Πρόεδρος, ΚΠΕΕ (Keynote Speech)

Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια, Κίνημα Αλλαγής - Επικεφαλής Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών 

Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής και Δ.Σ., American-Hellenic Chamber of Commerce

Γιάννης Μαστρογεωργίου, Γεν. Διευθυντής, Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής 

Κυριάκος Πιερρακάκης, Διευθυντής Ερευνών, diaNEOsis

Γρηγόρης Σταματόπουλος, Partner και Head of Finance Business Development,KoolMetrix

Λεωνίδας Χριστόπουλος, Σύμβουλος Προέδρου, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από τη Λίνα Παπαδάκη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο γενικός διευθυντής του ΚΕΑΣΜ, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Εκδήλωση για την ψηφιακή διακυβέρνηση

Για πρώτη φορά η εκδήλωση υποστηρίζεται από τρία φιλελεύθερα think tank της Ελλάδας, μέσω της συμμετοχής εκπροσώπων τους: του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης (ως διοργανωτή), του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top