Ορκίστηκε ο νέος υπουργός Τουρισμού Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίσθηκε με πολιτικό όρκο στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως νέος υπουργός Τουρισμού, έπειτα από την παραίτηση της κ. Έλενας Κουντουρά.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

Ο Θ. Θεοχαρόπουλος νέος υπουργός Τουρισμού

Η πρώην υπουργός Τουρισμού είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και ο ορωθυπουργός είχε αποδεχθεί την παραίτησή της στις 3 Μαΐου.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού γιατί είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι τώρα έχουν διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις και αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση ευρύτατων προοδευτικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για να πάει η χώρα μπροστά», δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος μετά την ορκωμοσία του.

«Η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση σηματοδοτεί πρώτον την προσήλωση όλων μας και κυρίως του Αλέξη Τσίπρα στην Προοδευτική Συμμαχία και δεύτερον την αναγκαιότητα αυτή η Προοδευτική Συμμαχία να προτάξει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην οποία ο τουρισμός έχει καθοριστικό ρόλο». 

Το καυστικό σχόλιο της Ν.Δ. για την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

Την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου σχολίασε με καυστικό τρόπο η ΝΔ. «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το "live your myth in Syriza"» συμπληρώνει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top