Ο Θ. Θεοχαρόπουλος νέος υπουργός Τουρισμού

Το καυστικό σχόλιο της Ν.Δ. για την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

Νέος υπουργός Τουρισμού ορκίζεται σήμερα στις 19:00 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος μετά από την παραίτηση της Έλενας Κουντουρά για να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

Την ανακοίνωση της ορκομωσίας έκανε η Προεδρία της Δημοκρατίας και η τοποθέτηση του κ. Θεοχαρόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, και το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στην προοδευτική συμμαχία και την κεντροαριστερά.

«Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 4 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, θα ορκισθεί ο Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως υπουργός Τουρισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το καυστικό σχόλιο της Ν.Δ. για την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

Την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου σχολίασε με καυστικό τρόπο η ΝΔ. «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το "live your myth in Syriza"» συμπληρώνει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top