Πολάκης: "Δε θα μαλώσω με συντρόφους" απαντά στα βέλη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο εχθρός είναι απέναντι» - Επιμένει στο γνωστό ύφος με νέα ανάρτηση

Παύλος Πολάκης


Δε θα…  μαλώσει με «συντρόφους»  του στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε μία ακόμη ανάρτησή του  στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην κριτική που δέχθηκε ακόμη και από κυβερνητικά στελέχη (μεταξύ των οποίων  και ο πολιτικός του προϊστάμενος υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός), μετά τον σάλο για την αναφορά του εις βάρος του  υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. 

«Τρικυμία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη παρά τη στήριξη Τσίπρα

«Ο εχθρός είναι απέναντι» αναφέρει ο κ. Πολάκης, ο οποίος κατά τα άλλα επιμένει στο γνωστό του ύφος.

Έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας:       

«ΓΙΑ ΜΕΝΑ ..

Ηθικό πλεονέκτημα και ήθος της αριστεράς ειναι...

-Να έχεις φτάσει ψηλά χωρίς να γλύψεις ,χωρίς να προσκυνήσεις ,χωρίς να χρωστάς καμια χάρη σε κανένα μεγαλόσχημο.

-Να ξέρεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα γίνεται ,να την κάνεις με τίμιο τρόπο χωρίς λαμογιές και παράπλευρα ωφέλη.

-Να στηρίζεις τους αδύναμους ,να χτυπάς τους εκμεταλλευτές και τα τσιράκια τους πολιτικά η δημοσιογραφικά ,να μη φοβάσαι τη σύγκρουση και να φέρνεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ υπέρ των πολλών στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

-Να λες τον κλέφτη κλέφτη,να’ σαι με τους καλούς καλύτερος με τους κακούς χειρότερος γιατι αλλιώς δεν πολεμιούνται, να μην καλύπτεις υποθέσεις του παρελθόντος ,να συγκρούεσαι με τους σάπιους μηχανισμούς του κράτους χωρίς να τους χαϊδεύεις ,να εκτιμάς την πραγματική αξία των ανθρώπων και όχι τους λουστραρισμένους δήθεν η τα "άριστα" τιποτα . 

-Να μπορείς να πράξεις σχέδιο και πρόγραμμα στο χώρο ευθύνης σου υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας ,που να αντικαθιστά αυτό που υπάρχει σήμερα και βέβαια να επιβλέψεις και να οργανώσεις την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.  Γιατι το ήθος ειναι η τελική πράξη όχι η λεκτική εξαγγελία)

-Να μη φοβάσαι να εκτεθείς γι’  αυτά που πιστεύεις ,να σηκώνεις το γάντι που σου ρίχνει ο αντίπαλος, να στηρίζεις το κόμμα σου και τα μέλη του,να υπερασπίζεσαι τα μέτωπα και τους σύμμαχους σου, ασκώντας όταν χρειάζεται την πιο σκληρή κριτική εκεί που πρέπει.

-Να’ σαι ο εαυτός σου κι αυτό που κουβαλάς απ ‘ τα γονίδια ,την οικογένεια, την καταγωγή σου, τον τόπο σου, τις σπουδές σου και τη μόρφωσή σου, την εμπειρία σου και τη διαδρομή σου. 

ΑΥΤΑ ...

ΥΓ μην περιμένετε απο μένα να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές .Ο εχθρός ειναι απέναντι...

ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ...». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top