«Τρικυμία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη παρά τη στήριξη Τσίπρα

Νέα απάντηση για Κυμπουρόπουλο: Το σκίτσο που ανέβασε ο υπουργός

Την έντονη ενόχλησή τους για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο εκφράζουν ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη στήριξη που του παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας χθες στη Βουλή.

Πολλοί βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης, Μπαλάφας, Ξανθός) πήραν σαφείς αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, καλώντας τον να ανακαλέσει την «ατυχή» δήλωση.

«Αδειάζει» Πολάκη και ο Ξανθός: Ατυχής και αχρείαστη δήλωση

Σε αυτούς προστέθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου και Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Τα «μαζεύει» ο Πολάκης: Διαστρέβλωσαν όσα είπα, ήταν πολιτική κριτική

Ο Κυμπουρόπουλος απαντά στον Πολάκη: Λυπάμαι για τη μικρότητα

Ο κ. Κούλογλου είπε πως ο κ. Πολάκης «έκανε λάθος και βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση» και τον κάλεσε να επανορθώσει, ενώ ο πρώην πρύτανης και πρώην υπουργός Πελεγρίνης έκανε λόγο για «ανοίκεια δήλωση», η οποία «δεν εκφράζει το ήθος του κόμματος, στο οποίο ανήκει ο κ. Πολάκης».

Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετατρέπει ο Τσίπρας τη μομφή Μητσοτάκη για Πολάκη

Κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, χωρίς δημόσιο λόγο, φαίνεται να έχουν αγανακτήσει με την πρωτοφανή επίθεση του κ. Πολάκη.

«Δεν τον χωράει το κόμμα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η Εφημερίδα των Συντακτών, επισημαίνοντας πως πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου θεωρούν πως ο κ. Πολάκης με την κίνησή του αυτή έδωσε στη Νέα Δημοκρατία λόγο να αντεπιτεθεί, την ώρα που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, και φρέναρε τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα ανάρτηση Πολάκη στο Facebook για Κυμπουρόπουλο

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρνείται να ανακαλέσει όσα είπε κι επιμένει στη δήλωσή του με την ερμηνεία που έδωσε περί πολιτικής κριτικής και διαστρέβλωσής της.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Πολάκης γράφει με κεφαλαία γράμματα «Με λίγα λόγια παλικάρια» και παραθέτει ένα σκίτσο, για να υποστηρίξει ότι όσα είπε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ αφορούσαν «την ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους».

Πάντως, ο κ. Πολάκης βρήκε έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος στήριξε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

 

«Σόρρυ παιδιά, ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης έχουν άδικο», έγραψε στο Twitter, με πολλούς χρήστες να του ασκούν έντονη κριτική.

Σχολια στο twitter για Κυρίτση και Πολάκη


Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top