Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης εν όψει Ευρωεκλογών

Γεννηματά κατά Τσίπρα-Μητσοτάκη

Με τις προεκλογικές μηχανές στο φουλ είναι τα κομματικά επιτελεία, ενώ φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση στην τελική ευθεία των Ευρωεκλογών.

Aπόψε στο ΣΕΦ το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 7 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα κυρίως στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να συγκροτήσουν έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο απέναντι στην ακροδεξιά, ώστε οι ευρωεκλογές να γίνουν πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ αύριο στην Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί αύριο στην Αθήνα τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος ξεκινάει την προεκλογική καμπάνια από την Ελλάδα.

Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης 

Μια νέα εστία πολιτικής αντιπαράθεσης έχει ξεσπάσει, με την κυβέρνηση να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέλει να καταργήσει το δώρο των Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα, με αφορμή πρόσφατη τοποθέτηση του. Σήμερα παραθέτει δηλώσεις υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, ο οποίος, σύμφωνα με την κυβέρνηση, τάσσεται κατά του επιδόματος ανεργίας.

«Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά», αναφέρει το Μαξίμου.

«Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Γεννηματά κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ παρουσιάζει το απόγευμα και η Φώφη Γεννηματά,  η οποία από το Μεσολόγγι, όπου περιόδευσε, επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Όλα Τα Κόμματα Στη Μάχη Για Το Ευρωψηφοδέλτιο

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Ποταμιού παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ενίσχυση του ΚΚΕ ζήτησε από το Χαϊδάρι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συνέχισε τις καταγγελίες κατά του Νίκου Κοτζιά ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top