Κατερίνα Μάρκου: Ο αγώνας της με τις εξωσωματικές τα τελευταία 15 χρόνια

«Ήταν σα να έχω χάσει άνθρωπο» περιέγραψε η βουλευτής της ΝΔ

Για το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετώπιζε εδώ και 15 χρόνια αλλά και όσα έχει ζήσει, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια ευρωβουλευτής, Κατερίνα Μάρκου.

«Είχα φτάσει να κάνω 3-4 εξωσωματικές τον χρόνο» αποκάλυψε η βουλευτής, υπογραμμίζοντας ότι η εξωσωματική δεν είναι ντροπή. 

Η Κατερίνα Μάρκου περιέγραψε και την πιο σκληρή στιγμή της, όταν έμεινε έγκυος φυσιολογικά αλλά τελικά έχασε το παιδί. Η κύηση διήρκησε τρεις μήνες και ήταν «σα να έχω χάσει άνθρωπο».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ χώρισε με τον πρώτο της σύζυγο και τώρα βρίσκεται σε δεύτερο γάμο. Όπως είπε έχουν μείνει πολύ καλοί φίλοι με τον πρώην άντρα της. «Έχουμε ένα βελούδινο διαζύγιο. Κουράστηκε η σχέση. Μου είχε γίνει εμμονή το παιδί».

Οι πικρές στιγμές στη διαδρομή αυτή δεν ήταν λίγες. Χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μάρκου θυμάται ότι όταν είχε πρωτοεκλεγεί, οι φίλες- συμμαθήτριες της έλεγαν: «Συγχαρητήρια, εξελέγης! Αλλά τι να το κάνεις αν δεν έχεις ένα παιδί!».

Πλέον «το όνειρο της μητρότητας εκπληρώθηκε κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό με το παιδί που φιλοξενώ. Το έχει αφήσει η οικογένειά του και αποφασίσαμε να το φιλοξενήσουμε».

Τέλος, παράδεχτηκε ότι «έχουν εκποιηθεί δύο διαμερίσματα για να κάνω τις εξωσωματικές αλλά δεν το μετανιώνω».

Δείτε όλα όσα είπε καλεσμένη της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top