Σκληρή κόντρα για την υποψηφιότητα Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι δήλωσε ο Π. Κόκκαλης στο starx.gr

Σκληρή πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει με αφορμή  τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο και την υποψηφιότητα του επιχειρηματία Πέτρου Κόκκαλη. 

Ραλλία Χρηστίδου και Πέτρος Κόκκαλης στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

O Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την υποψηφιότητα του στο web tv του Star. «Σε αυτές τις ευρωεκλογές η Ευρώπη θα είναι διαφορετική, η δεξιά πιο δεξιά και η αριστερά πιο αριστερά» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΝΔ: ΦΑΝΕΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ  - ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Από την πλευρά της η ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Κόκκαλη, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της:    

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή. Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι' αυτό που ο κόσμος το 'χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσίπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα».  

Π.ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΞΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

«Κατ' αρχάς η ελληνική εκδοχή του μπερλουσκονισμού έχει δύο συστατικά τα οποία δεν συντρέχουν στην περίπτωση της οικογένειάς μου. Πρέπει κανείς να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα και ΜΜΕ. Αυτά δεν τα έχουμε εμείς, τα έχουν άλλοι» απάντησε από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ΑΠΕ.  

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ «παντρεύτηκε» και τα Panama Papers και τη λίστα Λαγκάρντ. Μας κατηγορούν ότι η ΝΔ είναι το κόμμα των ελίτ και ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα των φτωχών. Πρώτος φτωχός: ο κ. Πέτρος Κόκκαλης. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει» σχολίασε από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Σκάι.  

«Ο κ. Τσίπρας αφού εξόντωσε την 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια, κατανίκησε τώρα την διαπλοκή και τα κρατικοδίαιτα οικονομικά συμφέροντα. Και προφανώς για να τα εκθέσει, τα συμπεριέλαβε στο ευρωψηφοδέλτιο του. Συγχαρητήρια» αναφέρει σκωπτικά το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του. 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 Ανάμεσα στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τραγουδίστρια Ραλλία  Χρηστίδου.  Επίσης υποψήφιοι είναι η Λυδία Κονιόρδου αλλά και ο ολυμπιονίκης του ταέ κβο ντο, Αλέξανδρος Νικολαίδης.

Just Do It: Το σλόγκαν της υποψήφιας ευρωβουλευτή Ραλλίας Xρηστίδου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΣΠΥΡΑΚΗ

Στο στρατόπεδο της ΝΔ η Μαρία Σπυράκη θα είναι τελικά υποψήφια στις ευρωλίστες του κόμματος, όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ την Τρίτη το star.gr. Για αυτό και παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στην Σοφία Ζαχαράκη. 

Αλλαγή στη θέση της Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ!

ΑΠΟ ΤΟ EURO ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο θρύλος του 2004 Αγγελος Χαριστέας εντάσσεται στα ψηφοδέλτια του Απόστολου Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top