Αλλαγή στη θέση της Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ!

Ξανά υποψήφια στην Ευρωβουλή η Σπυράκη - Κι άλλοι δημοσιογράφοι υποψήφιοι

Μαρία Σπυράκη

Στην αντικατάσταση της Εκπροσώπου Τύπου προχώρησε η ηγεσία της ΝΔ,  (όπως  έγραψε πρώτο την Τρίτη 26/3 το star.gr),  λόγω της υποψηφιότητας τελικά της νυν Εκπροσώπου Μαρίας Σπυράκη για νέα θητεία στην Ευρωβουλή, ύστερα από συνεννόηση φυσικά με τον  Κυριάκο Μητσοτάκη. Για τον ίδιο λόγο -  τις απαιτήσεις της προεκλογικής εκστρατείας ανά την Ελλάδα για την εκλογή της - θα αντικατασταθεί από την αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΝΔ  Σοφία Ζαχαράκη,  η οποία δεν θα είναι τελικά  υποψήφια και η ίδια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

 

(H Σοφία Ζαχαράκη θα αντικαταστήσει τη Μαρία Σπυράκη η οποία θα είναι εκ νέου υποψήφια στην Ευρωβουλή) 

Ρόλο στην απόφαση της ηγεσίας της ΝΔ  να συναινέσει στην υποψηφιότητα για νέα θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο της κ. Σπυράκη, έπαιξε η γνώση που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στα ευρωπαϊκά θέματα, όπως επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη βράβευσή της.         

Αρκετοί άλλοι δημοσιογράφοι ενδέχεται να προστεθούν πάντως στο ψηφοδέλτιο της  ΝΔ για την Ευρωβουλή, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Αυτιάς, όπως επίσης ο ανεξάρτητος βουλευτής και  πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, αλλά και η Βίκυ  Φλέσσα. 

Η ΝΔ συνεχίζει να θεωρεί «μητέρα των μαχών» για τις πολιτικές εξελίξεις τις ευρωεκλογές, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι δε θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με τις εθνικές εκλογές,  με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιδιώκει τη μεγαλύτερη δυνατή συστράτευση ενόψει της διεξαγωγής τους και να δίνει χαρακτήρα δημοψηφίσματος,  όπως θα αναφέρει και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Πέμπτη το μεσημέρι.               
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top