Just Do It: Το σλόγκαν της υποψήφιας ευρωβουλευτή Ραλλίας Xρηστίδου

Πέτρος Κόκκαλης: Έχει έρθει η ώρα του αγώνα για το μέλλον της Ευρώπης

Η Ραλλία Χρηστίδου στη σκηνή

Με το σλόγκαν της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, το «Just Do It», κατεβαίνει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές η Ραλλία Χρηστίδου.

Η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram σημειώνει πως δε θα μπορούσε να αρνηθεί «αυτή την τόσο τιμητική πρόταση» και χαρακτηρίζει τις ευρωεκλογές του Μαΐου, ως «το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης».

Ραλλία Χρηστίδου και Πέτρος Κόκκαλης στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

«Για αυτό οι προοδευτικοί ανθρωποι, γυναίκες και άντρες, χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. (…) Μια από αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά!», καταλήγει η γνωστή τραγουδίστρια, βάζοντας το hashtag «Just Do It».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γειά σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζι. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. Η πολιτική δεν ειναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα.. Η πολιτική ειναι έμπνευση, είναι όραμα ειναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει.. Οι εκλογες του Μαΐου δεν ειναι β´ τάξης.. Αποτελούν το πιό κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί ανθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο.. Μια απο αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά! #elections2019 #syriza #justdoit

A post shared by Rallia Christidou Official (@rallia_) on

 

Πέτρος Κόκκαλης: Γιατί θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τώρα έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα στον αγώνα για το μέλλον της Ευρώπης», αναφέρει ο Πέτρος Κόκκαλης σε δήλωσή του, με την οποία εξηγεί γιατί πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά επισημαίνει ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης «Κόσμος», με σκοπό «να συμβάλουμε στην αναχαίτιση του ακραίου συντηρητισμού στην Ευρώπη και την υπεράσπιση της δημοκρατίας, αλλά και στην ηχηρή ανάδειξη των 17 Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ, ως κεντρική προτεραιότητα, στη λήψη των αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top