Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε σε γνωστή δημοσιογράφο να είναι υποψήφια και αρνήθηκε

«Δεν μπορώ να συνδυάσω τη δημοσιογραφία με την όποια κομματική στράτευση»

Control Room τηλεοπτικού σταθμού

Τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής επιβεβαίωσε η Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στο Facebook, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, λέγοντας πως αρνήθηκε, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν σε προτάσεις άλλων κομμάτων.

«Δεν μπορώ - και δεν θέλω - να συνδυάσω την δημοσιογραφία με την όποια κομματική στράτευση», έγραψε η Έλενα Ακρίτα, ευχαριστώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση.

Ευρωεκλογές: Η Ακρίτα επιβεβαιώνει πως δέχθηκε πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος γνωστός δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη 12 Μαΐου, ανακοινώθηκαν οι 16 πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ανάμεσα στους οποίους είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης, ο πρώην πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης, πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και νυν ευρωβουλευτές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε όνομα και λογότυπο για τις ευρωεκλογές

Κόντρα ΝΔ – Μυρσίνης Λοΐζου: Το tweet για τον Ξηρό και η δημόσια συγγνώμη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα γίνουν στις 26 Μαΐου, με νέο όνομα και λογότυπο, το «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία», θέλοντας να αποτυπώσει το άνοιγμα προς το κέντρο που επιχειρεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top