Επίθεση στην Αχτσιόγλου ενώ έκανε δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη!

«Είστε προδότες της πατρίδας» άρχισε να φωνάζει μια γυναίκα

Φραστική επίθεση στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, την ώρα που έκανε δηλώσεις, εξαπέλυσε νεαρή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία διαμαρτυρόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.  

Κατά την άφιξή  της η κ. Αχτσιόγλου στην εκδήλωση στην οποία ήταν κεντρική ομιλήτρια, ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του Star Ραλλιώ Λεπίδου, για τις διαμαρτυρίες κατά κυβερνητικών στελεχών.

«Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, νομίζω πως είμαι στη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης» απάντησε η υπουργός Εργασίας, αλλά εκείνη την ώρα μία νεαρή γυναίκα άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενη στην υπουργό Εργασίας: «Ε θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».

Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε ότι δεν είναι προδοσία να μη μισείς τις χώρες των άλλων, ενώ παρενέβησαν  αστυνομικοί οι οποίοι απομάκρυναν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Star η νεαρή γυναίκα συμμετέχει συχνά σε διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.          

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top